Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co mówi Kodeks Etyczny Sędziów TK uchwalony głosami PiS... |
czym wcześniej , tym lepiej , w tym wieku są już " wirtuozi "
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co mówi Kodeks Etyczny Sędziów TK uchwalony głosami PiS... |
Ja otrzymam jak zlikwiduje ok 5 tyś jak na coś to przeznacze typu wymiana okien,instalacja elektryczna i gazowa jak ktoś ma duże kwoty może na zakup mieszkania itp ,a jak nie przeznacze to dostane z 500zł bo nie wiele jest na książeczce która nie dawno sie znalazła przypadkiem i nie było wpłacane regularnie.
|
|
Fartlandia
|
|
Autor: kmetels pomarańczowa kamizelka , łopata , wiadro + gówno ! jest tego trochę na chodnikach i trawnikach TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
buehehehehe powtarzasz się geju :) no nic po takich ograniczonych nie można spodziewać się wiele hahhahaha :)
|
|
niestety tonery są drogie ... oryginał około 1000zł za jeden kolor a wydajność ok. 7500 kartek, zamienniki wychodzą lepiej, cena ok 400zł za jeden a wydajność ok. 15000 stron. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ale mi chodzi o drukarke?gdzie mozna ja kupic w jakim sklepie? Xerox Phaser 7300:
|
|
A jeśli chodzi o panią z Poloneza to czy może ktoś mi podpowiedzieć jak ją znaleźć i jak się nazywa? Czy w salonie Princess maluje tylko Pani Agnieszka? W którym miejscu jest ten salon?
|
|
Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Czytając twoje wszystkie wpisy to naprawde głupia, głupi jesteś i nie udajesz. Anoni.m ci napisał, gdzie, co i jak. Nawet nie potrafisz się określic czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem, może jesteś obojniakiem ?
|
|
WIOLKA1 napisałaś że dziecko ba dobry słuch /muzycznie/ a jak to się przejawia ? próbuje na czymś grać czy śpiewa ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |