wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a czego się on sPOdziewał..?!

zezol

na 26 postów 8 jest twoich.

Ja celowo się nie odzywałem aby nie było że podbijam temat.

Nie mam zamiaru nikogo tu oceniać ani obrażać, Pytanie brzmi "kto kocha "zezowate szczęście" i tylko do tego się będe odnosił.
Muszę szczerze powiedzieć że jestem zaskoczony, bo nikt nie odważył się napisać że jest z ciebie równy gość.
Ale tez nikt pomijając "raqlan" który pała nienawiścią do ciebie nie wypowiedział się w sposób jaki ty preferujesz.
Powinieneś cieszyć się z tego ale zastanawiam się jak wyglądała by dyskusja gdyby postawić pytanie w odwrotnym znaczeniu.

Rozbawiłeś mnie tym:

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 18-03-12 13:59

Co do postaci Obelix 'a , to jest postać z cyklu komiksów-kreskówek , bajek dla dzieci , gdzie można powiedzieć , że jest głuptaskiem o ptasim móżdżku - patrząc na niektóre jego teksty np. w komiksie „dziecko Asteriksa” twierdził że dzieci roznoszą bociany .
Ma też słabą głowę do alkoholu , bardzo łatwo się upija co rzutuje na jego zachowanie .
Pomimo sympatii jaką darzę tą postać z kreskówki , to uważam że utożsamianie się z nią tu na forum , poprzez obranie sobie takiego nicka jak Autor: Obelix , dobitnie świadczy o INFANTYLIZMIE i czyjejś niedojrzałości nie tylko emocjonalnej ale i umysłowej .
Ta groteskowa fikcyjna postać widać jest wzorem godnym do naśladowania przez zdziecinjałego autora tematu , odpowiada mu widać swoim poziomem intelektualnym .

PS:
Obelix'owi w jego przygodach często towarzyszą przyjaciele oraz pies Idefiks .
Ciekawe KTO tu na forum robi za jego psa ?

I cieszy mnie fakt, że chyba po raz pierwszy napisałeś coś bez wulgaryzmów, dokonała się przemiana zezola i tak niech zostanie :-)

pozdrowionka :-)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a czego się on sPOdziewał..?!

dlaczego na tym forum jest tyle chamstwa?
nic, tylko wszędzie obelgi, obsmarowywanie.
co się dzieje z tymi ludźmi?
strach się odezwać, zaraz jechanie i tyle.

jeżeli możesz wrzuć zdjęcie psiaka

no właśnie i sam sobie nie daje rady ... hmm

no właśnie , ja nie raz już to pisałem ....

a mi nawet jak jadą to się nie przejmuję;-)

a do jakiej kwoty Cię interesuje?ma to być dla chłopca czy dziewczynki?

bo porządny szrot daje ci gwarancję rozruchową na dany okres zakładając że używana kosztuje 50zł a nowa 500 dla niektórych to jedyne wyjście

Wspaniały świat "przyjedzie" do Polski. Polacy oddalają się od kościoła w postępie geometrycznym, seminaria duchowne świecą pustkami, rośnie opór młodzieży p/ko indoktrynacji kościelnej w szkołach...
"Ponad połowa (59 proc.) Polaków nie jest skłonnych odpisywać 0,3 proc. ze swoich podatków na Kościół. Za taką możliwością opowiada się 38 proc. ankietowanych - wynika z sondażu Millward Brown SMG/KRC dla „Faktów” TVN. Aż 64 proc. ankietowanych stwierdza jednak, że obywatele powinni mieć możliwość przekazania kościelnego odpisu podatkowego na cel szczegółowy, np. konkretny zakon lub diecezję.
65 proc. Polaków uważa, że państwo nie powinno przekazywać żadnych publicznych pieniędzy kościołom ani innym związkom wyznaniowym. Na finansowanie kościołów z pieniędzy publicznych zgadza się 31 proc. badanych."
Zatem to ty zostaniesz zepchnięty na margines nowoczesnej Polski, bo kuriewna hołota znajdzie się na śmietniku historii.

P.S.
Ja nie jestem "wielkim" racjonalistą. Najważniejsze jest to, że racjonalizm jest wielki...

A ja jako osoba nad wyraz wrażliwa przejmuję się bardzo nawet do tego stopnia że spać w nocy nie mogę.

nie ogarniam.

Kasia..

Masakra

urbi et orbi !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org