Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielcy Żydzi w histori Łodzi |
Kurcze ,że ja wczesniej nie wiedziałemże jemu tak przeszkadzam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielcy Żydzi w histori Łodzi |
no panowie szklanki w dłoń bo w kieliszki nie nalewam Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jak tak oglądałem box to sobie pomyslałem ,że z zezolem bym nie miał szans,trzeba zawsze patrzyć przeciwnikowi prosto w oczy,a on by mnie w ciula robił ,że hej.
|
|
hmmm hahaha hi hi robciu sorki ale to jest dobre więc korzystam, no chyba że mi zabronisz to może posłucham, podobno masz prawa autorskie _mały_ ale przed walką musisz zapytać czy bije tam gdzie patrzy Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
co prawda wolałbym to : http://www.youtube.com/watch?v=8U9GlTygXp4&feature=fvst TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
małemu nie przeszkadzaj bo paciorek mówi teraz STRANSKY
|
|
_mały_ , masz tu próbki , porównaj daty i godziny , ja Cię zaatakowałem w odwecie , KAŻDY ten Twój post był PIERWSZY w danym temacie , póżniej nie pozostawałem Ci dłużny . Moje złośliwe komentarze zaczęły się pod Twoim adresem DOPIERO wieczorem 16.03. 12. Jak uważasz , że To z Twojej strony było zabawne , to wybacz . Komentarze były prowokacyjne i nie nawiązywały do żadnej wcześniejszej sytuacji , wyskakiwałeś jakbyś sobie mną gębę wycierał . CZEMU TO MIAŁO SŁUŻYĆ ? Zwróciłem Ci uwagę , Ty to olałeś . Jak się bawimy i żartujemy z siebie wspólnie , to co innego . Czasem można i popełnić fo pa , strzelić gafę , za dużo napisać itp itd , ale ładować w obce tematy głupkowatych docinek CAŁKOWICIE nie związanych z sytuacją ? Co one wnosiły nowego , co komentowały , z czym były związane ? Gdyby nawet te Twoje komentarze padły gdzie indziej , tam gdzie piszemy ze sobą , to co INNEGO , można to przyjąć , ale NIE w sytuacjach opisanych poniżej . JAK KUBA BOGU , TAK BÓG KUBIE ! Re: Ratlerek Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 15-03-12 17:12 Zezowate Szczęscie taką padliną w kominku pali,zapytaj. Re: kwinto7 -szukam Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 15-03-12 20:58 Zeziu ,a co ty Kwinto jestes?Kwinto to był gość co grał na trąbce i z laską chodzil,a Ty co ?Grasz na flecie i laske robisz i uważasz sie za Kwinto? haha,hihi Re: KLIMZA - OZON Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 17-03-12 15:23 Wiem ,że Zezowaty się onanizuje,więc może on Coś Ci pomoże. Re: Pizzeria w Łomży – internet Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 16-03-12 10:49 Kiedyś już raz jedną zaprosił,a ta się jego pyta"Zeziu czy ty chcesz mi włożyć tam gdzie patrzysz" na to Zezowaty odpowiada,że tak.No i baba nawiała. Re: Browar i F1 Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 16-03-12 10:04 Zeziu o czym z Tobą gadać ,jak Ty masz piersi bez mleka .ptaszka bez skrzydełek,jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. STRANSKY
|
|
moja propozycja jeszcze jest aktualna, Masz szklaneczkę, ili niet. STRANSKY
|
|
zezol masz w dłoni szklankę czy tępą szabelkę
|
|
maruda znowu polewam , zezol przyłączasz sie czy wyciągasz działa "nawalone" STRANSKY
|
|
maruda, zastanów się o czym piszesz , gdzie np w temacie : Fajne gry , czy w temacie : Ratlerek , czy jakimś ostatnim użyłem wulgaryzmów ? podaj przykład ! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
to jest to co ja napisałem Autor: Obelix (82.139.166.---) Data: 17-03-12 23:02 maruda nie ważne kto z kim, ale ważne aby zdrowe dzieci z tego były, a po zezolu to raczej wątpliwe a twojw riposta: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 17-03-12 23:04 Obelix , znowu ch... do du.py szukasz ? oceń sam, b. proszę. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
zezuś :) Pisałes tylko w tych dwóch tematach ?? W innych nie pisałes ?? Nie będę grzebał w postach żeby ci pokazać gdzie klałes jak szewc bo to było by bez sensu :):) Baw sie z nami, ale nie przeklinaj bo to wcale nie jest potrzebne , mozna komuś dopiec bez takich słów :):) A zresztą pij z nami zezus i zachowuj sie :):) Byle jak ale sie zachowuj :):):) to Panowie : chlup w ten głupi dziób:) STRANSKY
|
|
ostatni raz polewam tu. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
zezol podziwiam ciebie za zaciętość, o dzieciach to taki slogan a nie przytyk. jesteś jeszcze mało dojrzały emocjonalnie. zezol opanuj się, inaczej mówiąc ogarnij się i uśmiechaj się do ludzi,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |