Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De.wotka pęknie z dumy... |
na allegro takiej nie ma a nie chce wystawiac bo nie wiem czy ona jest coś warta Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De.wotka pęknie z dumy... |
Lepiej zaglosujcie na chłopaków
|
|
https://apps.facebook.com/tylko-taniec/v/4f634d86e9e7f90001000007
|
|
_maly_ , zajmij się lepiej czymś , co nie wymaga , aż tak wielkiego wysiłku umysłowego , jak pisanie komentarzy . Puszczaj latawce , lep z plasteliny , puszczaj bańki . Jesteś tak dowcipny jak Twój ojciec , którego najlepszym kawałem jesteś Ty , zrobił Cię na próbę i zapomniał utopić . Może w tym będziesz lepszy ? Kasia..
|
|
Gdzie TANIO kupić jajka styropianowe i kolorowe wstążki??
|
|
spytaj _mały_ego , on często gra w bilarda kieszonkowego Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
z 10zł jak na swój koszt wyślesz. Kasia..
|
|
a nie pisałem , ten _maly_ konus jest złośliwy , 4-latek a jaka kreatura
|
|
Treść jest ukryta
|
|
może pomogę , będzie łatwiej ? https://apps.facebook.com/tylko-taniec/v/4f634d86e9e7f90001000007 nuta nie z mojej bajki , ale też zagłosowałem na ŁOMŻĘ Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |