Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zielona rewolucja. Kreacja nowego człowieka |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zielona rewolucja. Kreacja nowego człowieka |
Widok z Czaplic http://get.studio.wp.pl/n,63007888,s,vhs,f,54017532504921331497640024_orig.jpg Kiepskie światło ,sory za jakość.
|
|
a ci którzy piszą że się nie opłaci mają takie urządzenie w swoim domu (jeśli wogóle taki dom posiadają)? Ja mam drugi sezon. Za ogrzewanie w ubieglym roku zaplaciłem 3tyś, wcześniej miałem olej nigdy nie zeszłem poniżej 9tyś za zime. Więc o jakich 20 latach zwrotu mówimy? a w domku cieplutko... i ciśnienie mi nie skacze jak schodzę do piwnicy na widok zbiornika oleju...
|
|
oprócz tego wszystko działa bez zarzutu facmen
|
|
|
Chyba sobie sam zrobię taką pompę.
|
|
weźcie się ludzie ogarnijcie się z tymi wiatrakami, w Niemczech zaraz koło granicy z Polską w na przejściu koło Świecka są pola wiatraków i tak się nimi nie jarałem, jak wy tym jednym koło Łomży. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
Chcesz dojechać na Marszałkowską, czy szukasz pracy na budowie drug.
|
|
Spróbuj w dopalaczach
|
|
ortografia Masakra..
|
|
moja luba olu , mnie się wydaje , że Ty tylko myśląc o tym , tak myślisz , że myślisz !
|
|
Macie sie z Serafińską nie ma innych kosmetyczek wiecznie jedna gadka blebleble widzicie tematy a łazicie a ja tu co drugi lokal to salon komsetyczny mijam jak much przy krowim g..... zezowate szczescie ale stulasz ten palec chyba bez paznokcia jako 21 liczysz po srodku między stopami a dłońmi hahaha
|
|
chwila dla roxette http://www.youtube.com/watch?v=-JLyb_nHhfQ TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ha, ja też się bałem ale widziałem u znajomych oni też wymienili z oleju dwa lata wcześniej. Wiesz przypatrywałem się bacznie jako niedowiarek no i dobrze że zaryzykowałem. W sumie za dwa ostatnie lata zapłaciłbym conajmniej 18tyś za olej. Jak podsumuje prąd to te dwa lata myślę zamkną się w 5,5tys. także nim się spostrzegne to mi się zwróci :) A dom mam 140m i ustawiam temp na 22
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |