Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Nasz Dziennik" chce hodować ofiary dla pedofili? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Nasz Dziennik" chce hodować ofiary dla pedofili? |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
268 zł to był rower.Niezla lokata przed wojną.Służaca "u państwa"dostawała 15zl miesiecznie plus wikt.Podoficer zawodowy w wojsku 300-400 zł.Nauczyciel 250-300.Tyle samo kolejarz.Najemny robotnik rolny za 12 godzin pracy 50 groszy plus jeden posiłek.W okolicach Białegostoku stawki były nawet o połowę niższe.
|
|
kaznierz Były komendant też stracił pracę, tylko na stałe, więc tak całkiem bez kary się nie obyło. A co do tego taksiarza, dobrze mu tak, bo on tak często robił, nawet jak wiózł pasażera. Raz mnie tak powoził, tłumacząc się, że się śpieszy.
|
|
Jeszcze dorzucę parę cen oleju napędowego NIE w Łomży: Auchan Białystok 3,55 JET w Częstochowie 3,46 Petrochemia Płock w Kisielnicy 3,69 Niech się "nasi" udławią ...
|
|
Żelechowski ? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Dziekuję bardzo za odpowiedzi i pozdrawiam
|
|
waldek27 nie rozpedzileś się za bardzo z tymi postami o ptysiu, bo gdzie nie zajrzę to wszędzie widzę ten sam post, ni do ładu ni do składu
|
|
Lepjej od piwa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |