środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trampek dał nogę...

Polska to nie Grecja!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trampek dał nogę...

Ile tej kasy potrzebujesz?

Byle ulotki to można z poczta nasza polska dogadac. Wyjdzie nie dość że taniej to i pewniej, bo przez pol godziny to byś mógł jedynie zdarzyć do kosza je wszystkie wy...ć

Sorry

Ja też w to nie wchodzę

ja jade

Slipy też kupujesz? Kalesony?
Ej...
A gdzie kalisony? Już dawno nic nie pisała

Ludzie dajcie se na luz jak nie macie pojecia to sie nie odzywajcie i nie robcie plotek nikt z was nie kupił okien w Domelu bo Domel nie sprzedaje w detalu i nie montuje okien mogliscie kupic w DW Domel a to inna firma takich odbiorców jak DW to Domel ma bardzo dużo w całej polsce i nie tylko(np. włochy, belgia) W innych firmach tez okna nie sa idealne wszedzie tam gdzie ludzie cos robia to popełniają błedy i tego sie nie da uniknąć ważne że działają już tyle lat na rynku i mają serwis. Jeśli coś jest nie tak trzeba reklamować i już, do tej pory aż bedzie ok a jak nie to jeszcze są sądy. A wy sracie w swoje gniazdo kupujcie okna z krakowa i tam dawajcie ludziom prace i kase do miasta za podatki i dalej narzekajcie że w Łomzy syf i pracy nie ma. Tylko jak coś się zepsuje to ciekawe ile będziecie czekać na pomoc z Krakowa

Kasia..

Bona jeszcze jakoś tak do głowy mi przyszła ..
Więcej nie wiem gdzie mógłbyś siurknąć..

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Dam ci rade jeśli masz tyle czasu kompa i internet to zacznij obstawiać mecze więcej zarobisz jak się przyłożysz bo u nas pracy to nie ma już od dobrych kilku lat a jeśli jest to za psi grosz chyba że państwowe lub budżetówka więc młody nie kombinuj jak ci brakuje na dopalacze lub inne głupoty tym lepiej weś się za naukę i za kilka lat będzie lżej bo jeszcze się na pracujesz w swoich życiu a zdrowie jest tylko jedne a teraz wiek emerytalny jest wysoki .

Lol to muszę czekać na telefon z OHP może tam mi coś znajdą...

OHP wątpię,że do ciebie zadzwoni. Musisz im przypominać o sobie.

Kosmita

Bo używaki są fajne,u mnie na wsi jest ich z 5:)

Ty sam jak kosmita.

słuchajcie wszyscy. jeżeli piszecie o spalaniu quadów, częściach i ich skatowaniu przez poprzednich właścicieli to znaczy, że Was najzwyczajniej w świecie na takie zabawki NIE STAĆ !!!

quad to właśnie zabawka i jeżeli ktoś ma odkładać na niego przez pół roku czy rok to dajce sobie z nim spokój.

quad ma być upie... w błocie, spalić może z 20 litrów przez dwie godziny w bagnie itd. itp. i nikt nad tym nie powinien ubolewać !

chyba, że ktoś do kościoła zamierza tym jeździć, wtedy inna gadka...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org