czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powrót zarazy!

Ring wolny, kto teraz zawalczy? A może druga runda:)?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powrót zarazy!

Chyba każdą halę przy jakiejkolwiek szkole podstawowej można wynająć - co do konkretnych terminów i cen musisz pogadać z sekretariatem szkoły.

z oficjalnych źródeł wiem, że w czerwcu na Zjeździe ma wystąpić Perfect a we wrześniu w Łomży zjawi się zespół Dżem.

"wiem ale nie powiem" - niektórzy faktycznie przedstawiają imponujący poziom na tym forum. jak wiesz, ale nie chcesz wyjawić to po jakiego miśka piszesz tego posta?

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

A to dla .......... :):)

http://www.youtube.com/watch?v=xlqQwjF5Jbc&feature=related

To teraz już Dobranoc :):)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Mrauuu

Nie prawdą jest , że przedstawiam się " jako osoba wykształcona, obeznana we wszystkim, obyta w towarzystwie, kulturalna... " , podaj cytat , FAKTY ?

NIE " okrzykujesz siebie takim " - kiedy, gdzie, cytat, FAKTY ?

wykształcenie - nawet niżej,
obeznanie - obleci,
obyta - nie z każdym TŁUMOKIEM,
kulturalna - cham dla chamów ,

z resztą taki mądry jestem i WALI mnie " co ty masz do powiedzenia " ,
obywatelem też nie jestem, bo czasy komuny już dawno minęły , jeżeli już to PAN !

JAK ci żal d... ściska , to nie pisz głupot i nie czytaj moich postów !

Zezowate szczęście jest mężczyzną w wieku 26-31 lat. Nie pracuje, bo utrzymują go rodzice. Nie posiada nawet specjalnej urody, o czym świadczy obrany nick. Odnajduje się w wirtualnym świecie, ponieważ ma swój rozum, a lata praktyki i odpowiedzi na każdy temat uczą i pozwalają na funkcjonowanie, a aktywność pozwala na kontrolowanie forum. Ale niech sobie siedzi:). Teraz ja jakimś linkiem dostanę w twarz :).

widzę, że słowa krytyki ugodziły w nasze forumowe szczęście... zezowate z resztą.

A ja zezowate szczęście wcale na nic nie liczę. Niech babcia żyje sobie długo, bo musi być dobrą kobietą skoro przygarnęła takiego Ancychrysta. Jeśli masz masz mniej lat i więcej urody, to siedź na tym głupim forum i nie pouczaj, ale czasami posłuchaj i przeczytaj:)

A co Cię obchodzi w czym ja gustuję? Ja tylko przedstawiłam Ci Twój ewentualny profil, a resztę to sam powiedziałeś. I teraz szukaj sobie wypowiedzi, masz zadanie na jutrzejszy dzień.

Nie oceniaj, ale trafiła kosa na kamień:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org