Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo wazna petycja |
ehehehhe dobre dobre powiedz tylko kto taki system wymysli ze placisz i ogladasz film DVD na stronie :| to raczej fizycznie nie możliwe :| a ja miałem na mysli to żeby przynosili film do domu "jak pizze"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo wazna petycja |
Witam Ja chętnie bym się spotkał, Jak wam odpowiada czwartek w przyszłym tygodniu? (12 stycznia) powiedzmy o 18 w pubie "Pod Papugami"? BTW. założyłem na forum wątek "spotkania" w którym można właśnie umieszczać informacje o różnych spotkaniach łomżyńskich stowarzyszeń fotograficznych. Dzięki czemu każdy zainteresowany będzie miał prosty dostęp do informacji na temat tego gdzie i kiedy takie spotkania się odbywają. zapraszam do forum pod adresem: http://members.lycos.co.uk/fotohobby/forum
|
|
Acha ...a w Nowosiółkach przed Białymstokiem jest wypożyczalnia biegówek i fajne szlaki do biegania nad Narwią i w lasach...
|
|
Nie online ze klikasz i ogladasz tylko klikasz i ci przywożą do domu :| jak wyżej wspomniałem :) proste. masz stronkę jak ktos zamówi film dostajesz maila a że dostajesz maila z zamówieniem informuje Cię sms który wysyła portal na którym masz pocztę,wczesniej jesli jest ktos zalogowany masz jego dane adresowe, wieziesz i po sprawie<kontakt bezpłatny albo nawet założyc jeszcze infolinię 0-800 to juz wogole super dzwonisz nic nie placic a w cenie filmu wliczony jest dowóz :) nieprawdaż?? nie mam racji?odrazu konurencja dostaje bo plecach bo kazdy bedzie wolał zeby mu do domu przywiezli niz ma sam sie fatygowac ;] ehehhe!? > :) no chyba że ktos ewentualnie zadzwoni i poinformuje Cie jaki film go interesuje. jak napisalem na początku chodzilo mi o takie cos zeby Ci ktorzy prowadza wypożyczalnie mogliby dowozic produkt do klijenta w koncu za coś sie im płaci co nie<film i tak leży na półce i tak a to że dowieźliby Ci do domu to standart powinien byc> i to raczej oni powinni zabiegac o klijentów przynjamniej tak mi sie wydaje wtedy odrazu zmienia sie prestiż takiej wypożyczalni i samoistna reklama no powiedz kto niechciałby żeby mu przywieźli film do domu :) wydaje mi sie ze to byloby bardziej prostsze w wykonaniu niż to o czym mowil Malachit. Zreszta może ma ktos jeszcze inna koncepcję na ten temat :)
|
|
hipokryzja nic wiecej
|
|
Nie mam potrzeby jeździć do Torunia,toteż mój stosunek do tej sprawy jest obojętny,aczkolwiek kurs ten mógłby mieć niesłychane wzięcie u "moherowych beretów" ;)
|
|
Wole Gołdap :) "W góry a mazury!" :D
|
|
Umieszcanie zdjecia: Jeśli chcesz dodać zdjęcie, które znalazłeś na jakiejś stronie w necie wpisz: [im g]link do zdjęcia- np http://img273.imageshack.us/img273/5858/az32pm.jpg[/im g]. Uwaga - img ma być bez spacji spacji. (Wpisałem to ze spacja bo w przeciwnym wypadku wyświetliłoy mi obrazek w tym temacie.) Jeśli chcesz dodać zdjęcie które masz w komputerze musisz je wrzucić na jakiś serwer do tego przeznaczony np http://imageshack.us/. Po wgraniu tam zdjęcia zostaną wyświetlone różne linki do niego. Wybierz ten przenaczony dla forum. Tak wiec czekamy na zdjęcia frotka;0 pzdr!
|
|
Jeśli sie kończy to czasami oznacza ze ktoś ją popsuł-chyba wiesz kto Jantar Martyna córka G.M
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |