czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Seks-edukator Trzaskowski betonuje Warszawę i ma w d.... wiewiórki.

W odniesieniu jak wyżej czytat poniżej:

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 16-02-12 12:40

Mr_Andrzej, jedno ale :
co do linii produkcyjnej, to ciebie to chyba jakiś DEBIL dokończył...

... dokończył (?) raczej wykończył

I był to bałwochwalczy BAŁWAN stojący również przy głównym ołtarzu katedry Łomżyńskiej...

Tacy bałwani jak On(i) są w stanie wykończyć syna bożego a co dopiero przeciętnego zjadacza chleba
(Eucharystycznego)

Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia...

...religijnej indolencji tych którzy ociemniele klęczą przed swoimi arcy kapłanami ...

O czym to świadczy ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Seks-edukator Trzaskowski betonuje Warszawę i ma w d.... wiewiórki.

Właśnie, dziwna sprawa, bo zachodziłam do Danmedu i pani pielęgniarka nie potrafiła odpowiedzieć na moje pytanie.

Ale rzeczywiście - już wiem, że przenieśli sie do Acera.

Dziękuję!

tikitaka pod twoim poście się upewniłem że łomżyńskie pole buraczane dalej sie rozrasta i na nic się da dowartościowanie słuchając bluesa ale zyczę miłego wieczoru:)

A tam święto!i balangi.http://wiadomosci.onet.pl/fotoreportaze/Swiat/korea-polnocna-swietuje-urodziny-kima,5028648,11367858,fotoreportaz-maly.html#photo11368625

Poczytaj i będziesz wiedział:http://www.google.pl/#hl=pl&gs_nf=1&cp=18&gs_id=24&xhr=t&q=PWSIP+MILLER+%C5%82om%C5%BC%C4%85&pf=p&sclient=psy-ab&source=hp&pbx=1&oq=PWSIP+MILLER+%C5%82om%C5%BC%C4%85&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=5b42835c7e18843a&biw=1011&bih=526

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

kto wie hhehhe

www.farmerama.pl

Mam te rzeczy od paru dni i chce sie ich pozbyc na jakims skupie dlatego pytam o takie miejsca w Łomży gdzie przyjmuja to i placa za to jakies grosze.Zbedne wypowiedzi wyzej od nosnie palenia glupa pozostawie bez komentarza.

coraz więcej przypadków zaczepinia starszych osób przez młodocianych wyrostków gdzie dochodzi do pobicia i okradzenia. Wiele osób tego nie zgłasza bo i tak policja ich nie odnajdzie. Trudno jest poruszac się po mieście już poz apadnięciu zmroku aby nie być w sposób wulgarny zaczepiony przez ,lodocianych wyrostków poszukujących pieniedzy na piwo i czy inne sprawy. Często kończy się to pobiciem i okradzeniem. Nie polecam wychodzić o tej porze na miasto bo własciwie opanowane ono jest przez młodociana gangi w kapturach. Policja juz chyba nie sprawuje kontroli nad tym co się dzieje na meiście.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org