Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto jest Polakiem, a kto nie jest? Historycznie i naukowo |
Aha a może jakis kontakt? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto jest Polakiem, a kto nie jest? Historycznie i naukowo |
Ona sprowadzana czy jak? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
To ja już wracam ze świata agro.... ;) i.. http://www.youtube.com/watch?v=KyoaPUAJGAI ![]() urbi et orbi !
|
|
To ambitne i godne obejrzenia kino Omania :)
|
|
ja zawsze wolałem stawke wieksza niz zycie ;)
|
|
Telewizję na kartę się opłaca, Naziemna Telewizja Cyfrowa - za darmo !
|
|
Niema się co zastanawiać, oczywiście że TV CYFROWA , Łomża już dawno chodzi(7 kanałów TVN, TVN7, POLSAT, TV4, PULS, TV6, POLSAT SPORT) a od maja ma ruszyć kolejna tura czyli MUX 3 A W NIM TVP1, TVP2, TVP INFO (wersja regionalna), TVP Kultura,TVP Polonia, TVP Historia. Dekoder kupisz za max 150zł oczywiście z wyjściem HD i złapiesz to wszystko na dobrze podłączonej starej siatce. Powodzenia.
|
|
Nie głupsi, tylko ci którzy mają najlepszy zysk ze sprzedaży. Jest mniej-więcej stała ilość ludzi w mieście, którzy robią tu zakupy, więc ilość sklepów musi się do nich dopasować a nie odwrotnie. Tyle będzie na ile obroty generowane przez klientów na to pozwolą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |