Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
świetlana pisowska przyszłość Polski. |
@goostav Tam przy banku przy zjeżdzie ze skrzyżowania ze światłamiu są dwa pasy pod górkę, z czego jeden się kończy i jadący prawym pasem ma pierszeństwo. Nie ma więć obowiązku wpuszczania kogokolwiek, komu kończy się lewy pas. Znaki poziome i pionowe to regulują. @dvw @Maniuszek Właśnie wy jesteście "burakami", skoro nie parkujecie w liniach. Po coś te linie namalowano, aby każdy parkował poprawnie. Fakt, że ktoś zaparkował "nie w kreskach" nie upoważnia Was także do złego parkowania. A jak ktoś z Twojej klatki grzecznie zwrócił uwagę to powinniście się do tego dostosować. Ten "Burak" może zadzwonić do Straży Miejskiej lub na Policję i wtedy zapłacicie mandat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: świetlana pisowska przyszłość Polski. |
Whitney... R.I.P.
|
|
Re: świetlana pisowska przyszłość Polski. |
kupował w BON PRIX? Autor: szybkiromek1985 (---.elomza.pl) Data: 11-02-12 19:50 Ja kupowałam towar zupenie inny niz w opisie rozmiary cztery razy takie jak podane ale nie odsylalam bo przesyłka by mnie Romuś, prezerwatywy przez internet kupujesz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |