Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ironia losu i kit propagandowy dla naiwnych. |
Chodzi Ci o tonery? Dużo tego masz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ironia losu i kit propagandowy dla naiwnych. |
Witam,miałam odbyć staż w pewnym łomżyńskim sklepie,przeszłam okres próbny pozytywnie i miałam zacząć prace w formie stażu po załatwieniu formalności w pup,a tym czasem pracodawca milczy i nie odbiera telefonów. Dodatkowo poniosłam koszty dojazdów za które nikt mi nie zwróci. Jak myślicie czy tak postępuje dorosły facet,właściciel sklepu? Zwłaszcza gdy teraz tak ciężko o pracę.
|
|
Witam , mam pytanie gdzie zapisac sie na prawko kat. C u kogo najlepiej ?
|
|
są cwaniaczki- pracodawcy, którzy robią tak nagminnie, obiecują złote góry i mają pracownika na kilka dni za darmo, co prawda, to taki "świeżak "wiele nie zrobi, ale zawsze może stać na sklepie, dopilnować czy ktoś czegoś nie zwędzi lub po prostu posprzątać w magazynie ewentualnie powykładać towar na półki, jak Ci ktoś proponuje tzw "okres próbny ", bez kasy, dłuższy jak 2-3 dni, to po prostu go olej , ile czasu pracowałaś i może gdzie ?
|
|
właśnie, uważaj, żeby nie oczernić publicznie, bez szczegółów i danych personalnych, jednak zawsze możesz podać branżę i orientacyjną lokalizację : np ulicę czy rejon , osoby myślące się domyślą , a może to być przestrogą dla niektórych ,
|
|
Polecam OSK Borawski Al.Legionów 32 na przeciw parku.Robiłem u nich,mają taki sam najnowszy MAN jak w WORD,co do ceny na pewno sie dogadasz,ja płaciłem 1300zł razem z placem i testami i egz.wew. Zdałem za pierwszym razem.
|
|
a na badania gdzie wysyla ????
|
|
Treść jest ukryta
|
|
? czy ?
|
|
Proponuję robić takim mistrzom szos zdjęcia i tu wrzucać, albo chociaż pokazywać ich tablice dla przestrogi. Wg prawa polskiego tablica rejestracyjna nie jest danymi osobowymi - można ją spokojnie pokazywać. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Gdzie można kupić ręcznik z napisem w łomży np coś takiego: http://allegro.pl/recznik-z-haftem-z-dedykacja-prezent-na-walentynki-i2090456004.html I jaka cena??
|
|
4 takie małe pojemniczki TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
No to sie wyspałem :) A teraz idę ziółków sobie zarzyć i w piernatki zlec. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Osk borawski ma taki sam model samochodu ale napewno nie najnowszy. Chociaż u nich rzeczywiście najtaniej. A strażak też coś namieszał z tym kamińskim pisząc ze najtaniej u niego, powinno być najdrożej:) ja polecam pana na szosie zambrowskiej niedaleko ronda taka mała tabliczka z Lka trochę slabo widoczna.
|
|
Sraczka!
|
|
Z bólem serca was opuszczam :(:( Ale wieczorem sprawdzę wasze domysły, pomysły :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
biess:):) Prześwietlałem i wiem że była :) Się ma swoich ludzi wszędzie :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |