Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Totalny abstynent, obrońca \"praworządności i moralności\" kolejną ofiarą. |
pi razy drzwi, ile na to szykować ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Totalny abstynent, obrońca \\\"praworządności i moralności\\\" kolejną ofiarą. |
u Szczepana w Chojnach , ma tam bardzo dużą oborę .... kurs gratis :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: Totalny abstynent, obrońca \\\"praworządności i moralności\\\" kolejną ofiarą. |
Pewien mężczyzna, nie wiedząc, że jest dzieckiem adoptowanym – wyszło to w trakcie procesu – wszedł w konflikt z matką, która wielokrotnie mu wypominała, że nie zdobył jeszcze wykształcenia i zmienia kierunki studiów jak rękawiczki. Któregoś dnia doszło na tym tle do awantury. Kobieta uderzyła go w twarz tak, że spadły mu okulary. Mężczyzna nie wytrzymał, złapał za metalowy przedmiot i ugodził nim matkę. Zwłoki poćwiartował, spuścił do studzienki kanalizacyjnej, pobierał emeryturę matki. Gdy listonoszka powiedziała mu, że więcej emerytury mu nie da, przebrał się za matkę, wkleił do dowodu osobistego kobiety swoje zdjęcie i poszedł na pocztę. Pani z okienka chciała mu wypłacić pieniądze. Dla formalności zapytała go czy ma drobne, mężczyzna zapomniał się i odpowiedział męskim głosem. Prawda wyszła na jaw, mężczyzna został skazany na 15 lat. Po wyjściu z więzienia dostał pracę w szkole, został... nauczycielem. Takich historii jest więcej.
|
|
Ja kupiłem ps3 z move w Białymstoku w media-markt i dałem za takie same jakie chcieli mi wcisnąć w media-expert o 3 stówki miej.Może i kinect tam będzie taniej?? Sprawdź opinie w necie a i przy okazji ceny w media-markcie...
|
|
biess(pieczny), ale to nie moja bajka, ja nawet nie wiem ile , pi razy drzwi , trzeba zapłacić za NOWE ( fabrycznie ) ps3 z move dzięki
|
|
opisana na wp.przedstawiona przez psychologa a artykuł dotyczy rodzicow magdy z sosnowca
|
|
|
T o co powiesz na 1000zl w Łomżyńskich obozach pracy? Proponuję Walentynki na słodko! Przepis i inne ciekawe propozycje na blogu: www.abantonino.blog.onet.pl
|
|
Obelix to nie ściema :)
|
|
jakiś chemiczny pytać rosman a może w hali targowej ale przy zakupie kilku sztuk tego przez internet to nie wyjdzie drożej niż w sklepie nawet doliczając koszt przesyłki. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
maciejet , na razie to ja nie wiem czego chcę , zbieram informacje , a co to za cudo : zasilacz do konsoli typu fat. - ( o co chodzi " fat " ? ) kurna , nie wytrzymie !
|
|
zapewne zrobił go patykiem ...
|
|
krótka piłka - ch....
|
|
Brawo "zezowaty" - dobre podsumowanie roszczeniowych tumanów, którzy pokończywszy wiele podstawówek mają wielkie aspiracje ...
|
|
ooooo tak x 2 Kasia..
|
|
robciu , możliwe, że patykiem, bo on taki rozgarnięty, jak to przysłowiowe gów.no
|
|
TYLKO Kinetc - ZAZWYCZAJ I TAK KUPUJESZ W PROM. RAZEM ALBO Z KINECTEM ALBO ...(W SONY NIE WIEM JAK SIĘ NAZYWA) . ALE , MAM PORÓWNANIE POLCAM XBOX , TYM BARDZIEJ JAK MASZ KOMPA W DOMU NA "WINDZIE" , WSZYSTKIE ZASOBY MOŻESZ OGLĄDAĆ BEZPRZEWODOWO NA XBOXIE Kasia..
|
|
Naściągać do siebie leniwych brudasów, którzy robią burdel z tego kraju i jednocześnie pluć na Polaków, którzy ciężko pracują za kasę, która dla Holendrów jest śmieszna. Brawo Holandia strach się odezwać do ciapatych to wyżyjcie się na naszych.
|
|
Pochodzę z drugiego końca PL , dużego miasta , i nie wiem co widzisz człowieku za różnicę między BLM a BL . Wszyscy jeżdżą tak samo . A wpadki każdemu się przytrafiają . Trzeba być tolerancyjnym . Pomyśl o tym , jak ciebie widzą w obcych miastach . Ja zauważyłem jedno w Łomży - a mianowicie - żeby nie wiadomo co nikt ciebie nie przepuści . Nie chce mi się rozpisywać , ale kultura kierowców jest "OK". Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |