poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
auto od bezdomnego

wy wszyscy nie macie rozumu... forum nie jest to przezywanie sie... zle wychwani bez kitu... żal mi wassss

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: auto od bezdomnego

Kościół jest przeciw kremacji, bo uważa, że ciała zmartwychwstaną.

Do tego czasu człowiek nie ma świadomości, tzn. umrze i zgaśnie mu światło, a później jeśli był dobry to go Bóg wskrzesi, a jeśli nie to dalej będzie miał ciemno :).

Tak jest napisane w biblii.

Ludzie gadają o jakimś niebie i piekle, ale tam podobno ani słowa o tym nie ma. Zabobon jakiś.
Mówię podobno, bo od deski do deski nie czytałam. Tylko kto czytał? :)

ktośiek

a ty CZESIO nie badz taki do przodu... idz wyjdz na dwor sie przewietrz bo tylko siedzisz na tym forum i udajesz co to nie ty

Reasumując nasza wspaniała Wisława Szymborska nigdy już nie zapali papierosa do kawy i nie napisze żadnego wiersza,

szkoda...................................................................

urbi et orbi !

spier...AJ lamusie

no właśnie:)

Wszystko OK ale prosze o podawanie NAZWY kopalni z ktorej pochodzi ekogroszek lub firmy ktora paczkuje ten ekogroszek!.Plus jesli w Sniadowie to gdzie? bo moze sie okazac ze jest tam kilka skladow opalu.Plus ewntualnie jakis numer telefonu.Pozdrawiam

CZESIO jesli jestes taki do przodu z grypsami to dawaj... zobaczymy kto sie zatnie

To ty się ośmieszasz, ja akurat jestem z branży budowlanej i wiem o co chodzi, takie gadanie że deweloper ledwo wychodzi na swoje to czysta kpina, jak można takie bzdety opowiadać?

Jeden z deweloperów w Łomży na sybiraków stawia łącznie 3 bloki na raz, a jeden w miedzy czasie oddawał, ktoś powie że stać? no postawi dwa w cenie kilkudziesięciu sprzedanych mieszkań w jednym, od cała prawda

Każdy chce się na chapać jak najwięcej i tyle, a ceny mieszkań nie mają przełożenia do kosztów. Ktoś mi powie że ceny mieszkań w Warszawie są drogie bo koszty większe? chyba tylko zakupu działek, a cała reszta poza jeszcze robocizną wychodzi tak samo albo jeszcze mniej.
W Łomży kupujesz przykładowo grzejnik jako detalista za 2 tysie jako hurtownik za 1000 zł, duża przebitka? dalej pisać.. ?

Coś gdzieś nie łapiesz? przedstaw mi argumenty a nie czysto filozoficzne bez podstawie oskarżenia " nie znasz się" chcesz podyskutować to przedstaw mi swoje wyliczenia ja chętnie udowodnię ci że ściemę tu ludziom zapodajesz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org