czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przylecą z Kanady żeby wieszać.

Jestem więcej jak pewien, że najpierw zrobili światła ze strzełeczkami, a potem okazało się, że "dzięki" temu nie można zawracać!

Ruch na tyn skrzyżowaniach przy włączonych światłach jest bezkolizyjny, a to oznacza, że kiedy skręca się w lewo, to z naprzeciwka z pewnością nikt nie jedzie. Zawracając w tym miejscu na pewno nikomu nie zajedziemy drogi, chyba, że skręcający z lewej strony prostopadłej w prawo, będzie chciał od razu wiechać na wewnętrzny pas.

Mam tu rozwiązanie dla drogowców (do przedyskutowania z polcją), żeby zawiesili dodatkowe "lampki" (wszak są święta :) ) w kolorzez zielonym i strzałeczką zezwalającą na zawracanie podłączone bezpośrednio do zielonej strzałeczki pozwalającej na skręt w lewo - problem będzie rozwiązany.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przylecą z Kanady żeby wieszać.

Ja nie wiem ale mam kolegę, który wie.

Według mnie ptysiu to kosmita :)

hehe właśnie o to chodzi :)
Ponadto zapominają, że katolicyzm jest bardzo lewicowy.

halina: nie zapominaj o dwóch rządach światowych. Jeden jest biały, drugi czarny (żydowski). Do pierwszego należą prezydenci USA i Polski, do drugiego Bill Gates, ja i inni Żydzi :) Chcą oni zawładnąć światem. Ich celem jest zmniejszenie liczby ludzkości do 100 milinów i rządzenie nimi :) A są jeszcze przeca Masoni. Ja też jestem kawalerem :) Ci to dopiero...

Pozdrawiam.

Wstyd mi za Polaków!!!Kolejna fobia odgrzana przez RM.Nie dziwota że Łomżę omijaja jak zadzumioną.

Kolejny durny post hooltaya, niestety.

"Co mnie obchodzą jakieś standardy?"

Ciebie może i nie obchodzą, ale mnie tak. Pracuję jako webmaster/programista i muszę tak wykonać stronę, żeby działała na większości przeglądarkach. Niestety IE nie stosuje się w pełni do zaleceń Organizacji standaryzacyjnej W3C (World Wide Web Consortium), tzn. tworzy sobie tylko znane rozszerzenia i niepoprawnie interpretuje niektóre elementy składni języków, które wymieniłem w poprzednim moim poście. Powoduje to tylko to, że muszę wykonać dwie implementacje tego samego zadania. Dla IE i dla normalnej przeglądarki. Chodzi tu w szczególności o JS i CSS. Bez standardów miałbyś teraz 10 rodzajów gniazdek elektryczych w ścianie. Każdy innego rozmiaru i o innym voltarzu, no ale Ciebie przecież stać na to, żeby kupic te 10 gniazdek i mieć pod ręką 10 przeglądarek internetowych, każda do innej strony.

Ja podchodzę do tego sceptycznie. Wiadomo, że nigdy nie dowiemy się prawdy, możemy jedynie spekulować.

Hm... Jak widzę, albo większość z Was nie doczytała do końca, albo czytelnicy odznaczają się ptysiowym ilorazem inteligencji, skoro nie zrozumieli, co piszę...

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Pies dziadka trącał, mocodawcy tego jak widać jajcarskiego zamachu są w Watykanie.

Kto ma wesołe obrazki, zdjęcia?

Samolot Prezydenta.

No

:)

Firefox chodzi gorzej od IE...
wg mnie najlepsza jest opera, chodzi jak rakieta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org