czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W świetle ostatnich wydarzeń - KARA ŚMIERCI POWINNA WRÓCIĆ DO KODEKSU KARNEGO ?

Nie ważne czy zna :)
Ważne że zaliczył je już 355 razy :):)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W świetle ostatnich wydarzeń - KARA ŚMIERCI POWINNA WRÓCIĆ DO KODEKSU KARNEGO ?

Najbardziej wkurwiające jest to że jak by coś się zmieniło, jak by protesty przyniosły jakie kolwiek skutki chodź wątpię że tak będzie to skorzystają również wszyscy pierdoleni darmozjady co nic w tym kierunku nie robię tylko potrafią krytykować i wyśmiewać protestujących. Ja mimo że wątpię to ruszam dupę i dołączam do protestujących a was wyszydzających *******ę.

Re: W świetle ostatnich wydarzeń - KARA ŚMIERCI POWINNA WRÓCIĆ DO KODEKSU KARNEGO ?

Masz złe info;-)Ja wyrabiałam teraz dowód tymczasowy dla 5-cio latka który jest ważny 5 lat.Zaniosłam dwie fotki i wypełniony kwestionariusz,i nic więcej.

Ci rodzice też tam coś tam koło jakiś sekt się obracali.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

masz samochod kup sobie nawigacje by cie tyle wyniosla co ten mandat masz nauczke i jestem pewien ze wjechalas na most pod zakaz hahahah

Czesiu przefarbuj się na czarno :):):):)
Bo nie dosyć że jesteś głupi to i wredny jak ruda suka :):):)

Będzie latane …

Tylko że znajomi chcą sprzedać i chce się zorientować ile to może być ... w tej okolicy ceny słyszałem naprawdę różne

Pozdr.
Lukasz

Ponawiam swoja prosbe ; -)

Czy wie ktosc na czym polegaj nauki przedmalzenskie w parafii sw. brunona? gdzie sie trzeba tam zglosic? ile to kosztuje
czy trzeba sie wczesniej umowic?
Wiem ze odbywaja sie w pierwszy poniedzialek miesiaca o 16.30

Będzie latane …

O jejku i co teraz.

Witam,

co do koksowników to baaaardzo dobry pomysł. Powiem, że powinny one stać przy każdym przystanku i nie tylko przez te kilka dni, ale przez cały okres zimy od momentu pojawienia się mrozu... Na to niech nie będzie szkoda pieniędzy! Pozdrawiam

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

te nauki to pic na wode, tyle ze posiedzisz i sie ponudzisz

Dodam, że zostało użyte tylko raz, więc można powiedzieć, że jest nowe.

Biedne psy!:(

.

bierz, nie peniaj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org