czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przegoniliśmy Niemcy

chce wykończyć schody betonowe i myślę o drewnie..., wiec szukam stopnic (trepów) i podstopnic,oraz drewno na spoczynek, oczywiście w miarę rozsądnej cenie. nie muszą być dębowe, ale i sosny tez nie chce. może coś podpowiecie?
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przegoniliśmy Niemcy

długa skrzyżowanie krótka.

bigi2004

Autor: Paula11 (---.elomza.pl)
Data: 23-01-12 19:19

O. potezna i slawna Sw Rito, oto u stop twoich nedzna dusza, potrzebujaca pomocy, zwraca sie do ciebie z nadzieja , ze zostanie wyslychana. Poniewaz nie jestem godny z tytulu niewiernosci mojej, nie smiem spodziewac sie , ze moje prosby beda zdolne ublagac Boga. Dlatego wyczuwam potrzebe, aby miec za soba potezna oredowniczke, wiec ciebie wybieram sobie, sw.Rito, poniewaz ty wlasnie jestes niezrownana swieta od spraw trudnych i beznadziejnych. o droga sw Rito, wez do serca moja sprawe, wstaw sie do Boga, aby uprosic mi laske, ktorej tak bardzo potrzebuje i o ktora goraca prosze (tutaj wymienic laske, o ktora sie prosi np:Laska Józia, laska Zosia, Julietta. Marry itp. ). Nie pozwol mi odejsc od ciebie nie bedac wysluchanym. Jezeli jest we mnie cos , co byloby przeszkoda w otrzymaniu laski, o ktora prosze, pomoz mi usunac te przeszkode, poprzyj moja prosbe swymi cennymi zaslugami i przedstaw ja swemu niebieskiemu Oblubiencowi, laczac ja z twoja prosba. W ten sposob moja prosba zostanie przedstawiona przez ciebie, wierna oblubienice sposrod najwierniejszych. Ty odczuwalas bolesc Jego meki, jak moglby On odrzucic twa prosbe i nie wysluchac jej? Cala moja nadzieja jest wiec w tobie i za twoim posrednictwem czekam ze spokojnym sercem na spelnienie moich zyczen. O droga Sw. Rito, spraw , aby moja ufnosc i moja nadzieja nie zostaly zawiedzione, aby moja prosba nie byla odrzucona. Upros mi u Boga to, o co prosze, a postaram sie , aby wszyscy poznali dobroc Twego serca i wielka potege twego wstawiennictwa. CDN

Fajne uwielbiam takie tematy dawaj śmiało jeszcze!

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

ja ATE oddawałem na gwarancji sprawdzili że bicie jest od tarczy i dali mi nowe nie toczyłem bo mam nacinane

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org