Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziękujemy ci Platformo... |
adamosxx czyli dziś '71 jutro '65, a przed wczoraj '90. no tak. niezdradzenie wieku najważniejsze ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziękujemy ci Platformo... |
urodzilem sie w 20 wieku
|
|
adamosxx ta w szkole za Twoich czasów nie podnosiło się rączki do góry jak się chciało coś powiedzieć?:) Przyszłością narodu są dzieci i młodzież a nie kolejnych 100x kapłanów :)))) Wpłać trochę kaski na fundacje Fundacja Cud In Vitro została powołana do życia, by pomóc dawać życie. http://cudinvitro.pl/
|
|
bede patrzyl juz z gory jak wnuki paplaka bedą staly w rzadku do 1 komunii sw
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=6qOHU3b5zxw&feature=relmfu HARDKOR I NIECH KTOS POWIE ŻE INTERNET TO NIE NAJWWZNIEJSZY WYNALAZEK ! http://www.youtube.com/watch?v=Nz_x24c0wdI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=4RdK9KvO9mk&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Nz_x24c0wdI&feature=related ![]() TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ale powiedzieli że może dowiozą :):) ***** ***
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja piernicze ale samolub...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
I to dosłownie=:)
|
|
Co je twoje to i moje a co moje to nie twoje :):):)
|
|
no dawaj dawaj bo widzę że się podnieciłeś a czyja to wina że spierda... na zachód (nie tylko ze wsi miasto też jeździ) , a ludzie wykszałceni są wszędzie , upomnij się o swoje może Ci dopłacą jak chcesz po równo a zresztą komuny u nas nie ma żeby dawać po równo Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
hej ma ktos namiary do wlasciciela bo pilnie mi potrzeba
|
|
Maruda nie bądź ignorantem, zapoznaj się z tematem.
|
|
kurna mały miałes farta :):) Moja mnie w krótkich porteczkach wysłała :( ***** ***
|
|
uffffffff !!! :):) To jednak przydałem się do czegoś :):):)
|
|
Ja mam za duzy sprzęt ,żebym w krótkich spodenkach chodził,jak już to ewentualnie sukienka.
|
|
A i jeszcze Jedno Vis a Vis Banku PKO jest takowy sklep z Eleganckim Ciuszkami ale nie polecam Kupiłem tam garnitur i cena była Kosmiczna do tego skórzane Półbuty (niby) po weselu rozpadły się a kosztowały 350zł:)
|
|
czego chcesz?
|
|
no weź nie rób Sodomy :):) Jak coś to na plecy zarzucaj ,ale nie lataj w sukience:):)
|
|
Masakra ...
|
|
W BARBADOSIE
|
|
A dla młodych gniewnych bez dowodu osobistego polecam : MILES CLUB:):):):):):) ***** ***
|
|
Legendarny,my z marudą już dla Ciebie na wózek zbieramy,bo pewnie jeszcze nie dostała?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=oZGE-Y1C_nk Kompletnie z głowy mi wyleciało jaki tytuł ma film, który leci w tym teledysku. Może ktoś mi pomoże ? Z góry dziękuje :)
|
|
nie dziwię się, tam jest cudnie:) ***** ***
|
|
róznie znajomi płacą 600-800 złotych, a jeśli umawiają się na odpłatnośc za godzinę to też jest różnie stawka od 6 do 8 złotych, nie słyszałam by ktoś płacił więcej niż 800 złotych a mam dużo znajomych, którzy zatrudniaja opiekunki, także nie słuchaj głupot
|
|
To daj ni tego bacha i te 800zł to już ja go odpowiednio przypilnuję.
|
|
dżak :) Zatrudniają czy płacą opiekunkom ???? Bo to zasadnicza różnica ,i to ty nie piernicz głupot:)
|
|
Na rozprawie oskarżony uparcie zwraca się do sądu: Wysoka sprawiedliwości,Wysoka spr....Wysoka spr...... Wreszcie sędzia się zdenerwował i krzyczy: Tu nie ma sprawiedliwości tu jest Sąd!!!! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne
|
|
hej nie moge podjechac bo jestem z poza lomzy a na miejscu nie bylo nru, a mozesz wyslac na maila?gosienka230705@poczta.onet.eu?
|
|
ale ty masz dopiero 12 lat !!!!! I już musisz za mąż wychodzić ?? Ja piernicze co się z tym światem porobiło !!!!!!!!!!!!
|
|
grzech grzechem i na grzechu jeździ :):) Byście się wstydzili o takich miejscach wspominać nawet!!!! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Maruda nie marudź na wszystkich tematach! Propozycja przepis kulinarny serce na walentynki : www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko
|
|
http://www.kiepy.pl/search/1
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=yCJUCvDEnyM ehehh
|
|
Concordia zatonęła przecie :O
|
|
Muszę bo podobno mają nam wszystkim neta zablokowac . Tak stwierdziła rzepicha , to nadrabiam czas przyszły :):)
|
|
ja go nie wyrzuciłem ze swojej :):)) Bo do mojej jeszcze nie trafił :)
|
|
Mnie z żadnej nie wyrzucili ja sam odchodzę ! Propozycja przepis kulinarny serce na walentynki : www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko
|
|
i na widok pogotowia neiw ie jak się ma zachować. Mnie nie raz szlag trafia jak pogotowie jedzie a potomkowie roztrzasaczy gnoju blokuja karetce przejazd
|
|
to da ktoś w koncu ten nr, moze jest jakaś strona, cokolwiek, chodzi mi o termin i kontakt z właścicielem...
|
|
Masakra ... ile to już takich postów ? Licznik bije
|
|
Zamierzam w marcu lub kwietniu zapisać się na kurs kat.A. Gdzie w Łomży oferują porządny kurs i za jakie pieniądze?,nie chodzi mi jak najtaniej,nastawiam się na kwotę do 900-1000zł. Jeszcze jedna kwestia,pracuje za Warszawą w tygodniu więc nauka jedynie w weekendy lub piątek późnym wieczorem. Kolejna kwestia to zakup motocykla,mam pytanie,czy łomżyński max bike jest warty uwagi?interesować mnie będzie zakup jakiegoś turystyka 500cm poj.
|
|
Właścicelem jest osoba posiadająca bar w pks więc tutaj musisz szukać.
|
|
Neve nie mieszaj ludziom w głowie. Każdą konsolę ps3 z softem 3,55 lub niższym można przerobić, Jeśli chodzi o wyższe softy to pozostaje tylko downgrade lub czekać na nowsze cfw. Natomiast jeśli chodzi o wersje konsoli to istnieje bardzo małe ryzyko bricka w modelach z 256mb pamięci nand. (ryzyko naprawde małe, bricki występowały raczej z pierwszymi wersjami cfw które były raczej mało stabilne) Sam przerabiałem model CECHC04 (czyli ten z 256mb nand) i nie miałem żadnych problemów. Przy przeróbce sprawdź tylko sumę kontrolną pliku z przerobionym firmwarem.
|
|
a ty pajacu pierwszy raz do Łomży przyjechałeś w koszu od kartofli i zostałeś i wielki mieszczuch jestes
|
|
Piesio, fajny :) Pozdrowionka.
|
|
dzieciaku Ty na ,,Motór"
|
|
przyjedzie burak do miasta i jak słyszy sygnał karetki to mysli ,że to na remizie strażaki syrene włączyli. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
jw
|
|
Masakra ...
|
|
nie wynajmuj tam sali przeciez w lato to wyziewy z pepeesu wam potruja wszystkich gosci zaprosisz rodzine z daleka to im sie po weselu Lomża bedzie koajrzyć z nie z piwem a jebbaniem kartoflem.
|
|
Najczestsza stawka to 3 zl od cyferki. 15x3=45zl
|
|
"Jechałem aleją Legionów na zielonym świetle w kierunku centrum i w ostatniej chwili po minięciu połowy skrzyżowania zauważyłem wystający przód karetki – powiedział nam kierowca BMW, 20-latek z okolic Jedwabnego." OjciecR. - nie jechał, tylko zapie***ał, wyobraź sobie, że jedziesz w stronę centrum, tam już na 50-80 metrów przed skrzyżowaniem wyraźnie widać wszystko z prawej i lewej, karetka jest wysoka, kogut wysoko, więc tym bardziej bez kłopotu ją można zobaczyć! Bo rozumiem, że nie usłyszał jej z powodu głośnej muzyki we wnętrzu jego BMW...
|
|
klimaty disco polo i niby zespol na zywo co wiem
|
|
Znana z takich przebojów jak "Motylem jestem", "Wymyśliłam Cię" i "Beatlemania story" piosenkarka - Irena Jarocka - nie żyje. Artystka zmarła po walce z ciężką chorobą w wieku 66 lat. Menedżerka wokalistki, Agnieszka Pasternak poinformowała, że Irena Jarocka zmarła w sobotę, o godz. 14 w Warszawie. Pochowana zostanie w katakumbach na Powązkach. ![]() caractère allemand
|
|
jaki adwokat dobry od spraw alimętacyjnych
|
|
jwt.
|
|
To nie słyszał syreny? Jeszcze głośniej techno słuchać powinien. Często aż jezdnia drży a auto do góry podskakuje jak taki koleś jedzie. Popisuje się że ma wielkie głośniki o dużej mocy.
|
|
Wieczny pokój racz dać jej Panie !
|
|
W takim przypadku winę za kolizję ponosi kierowca karetki. Ponieważ miał czerwone światło i musi liczyć się z tym ze ktoś ma zielone i może nie zdążyć wyhamować w ostatniej chwili.
|
|
ja teżżżżżżż !!!!!!! zgadzam się z tobą marudo :):)
|
|
karetka jechała na sygnale i to nie jest wina kierowcy erki, byłem jedną z osób które umożliwiały jej przejazd ulicą sikorskiego a tamten typek po prostu "myślałem, że zdążę" jakoś inne samochody bez problemu wyhamowały tylko nie on.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |