Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRL |
Oj lipa:(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRL |
może wreszcie tego hipermarketu? :)
|
|
Autor: Zbych (83.9.253.---) Data: 14-12-05 18:27 Trzeba wtedy jechac 20 km/godz. (...) sory,ale ciekaw jestem czy ty tak po 20kmh wszędzie jeździsz z obawy przed czymśtam...? Autor: Kefas (---.lomza.rta25.4lan.pl) Data: 14-12-05 21:11 Klika razy złapałem flaka w samochodzie w czasie jazdy - co najmniej dwa razy z tyłu i co najmniej raz z przodu. Nie było żadnej awaryjnej panicznej sytuacji, nie rzucało mi samochodem po całej drodze. Nie miałem potrzeby heblowania hamulcami. nie takich "miszczuf" kierownicy warsztaty samochodowe i domy pogrzebowe już widziały - nie trzeba być wcale idiotą żeby zginąć "przez drzewo"... Nie chodzi może o to,żeby wszystkie istniejące przy drogach drzewa wyciąć,a o to by ich już więcej nie sadzić,bo i po co?.Przyrodzie to napewno nie zaszkodzi,a wiele ludzkich istnień może uratować.A takie licytowanie się coraz to wymyślniejszymi argumentami i przykładami,do których i tak nie stosują się nawet ci,którzy je przytaczają jest żenujące.Mnie osobiście przydrożne drzewa nie przeszkadzają,bo jeżdżę rozważnie,ale mimo to potrafię dostrzec fakt,że gdyby ich nie było napewno było by na drogach bezpieczniej.Skoro mamy fatalne,niebezpieczne drogi i mnóstwo nierozważnych kierowców,to moża chociaż w ten sposób zmniejszmy statystyki śmiertelnych wypadków w tym kraju? Nie widzę powodu,by skakać sobie do gardeł No i jeszcze jedno.Przestańmy się może oglądać w końcu na Niemcy czy Francję,a zacznijmy coś robić żeby się inni na Polskę zaczęli oglądać
|
|
[*]
|
|
Czapla stara jak to bywa troche stara troche krzywa ..........na taki się koncept zmogła.Hihihih.
|
|
jobler nic prostrzego tylko spróbuj sam otworzyć coś w stylu hybryd w naszym pięknym mieście. Pożycz od kolegów studentów jakieś parę milionów, bo bank ci żaden nie da, i otwieraj. Będziecie mogli wspólnie z Mangą i paroma innymi klubowiczami zapłaciwszy 30 zł za wejście tańcować do białego rana. Kogo w tym mieście stać na wybalowanie w miesiącu paruset złotych? Prawie nikogo, no chyba że dealerów w drechach. Manga powiedz mi co w twoim rozumieniu oznacza "klub" a co "jadłodajnia", bo prawie w każdym klubie można rówież dobrze zjeść. Powiedz jak powinien wyglądać klub twoich marzeń. Manga klub utzryma się ze studentów ale nie w Łomży. Nasze środowisko studenckie to zazwyczaj młodzierz z terenów wiejskich, bez kasy i z kompleksami, co to zaraz po zajęciach idą na PKS i do domu. Tak więc jobler ucz się pilnie w tej Warszawce i jak już będziesz wiedział jak to otwieraj super full wypas klub w Łomży. Ja też raz na miesiąc albo dwa tam zalecę.
|
|
N ojak wam poszło ?
|
|
Zagadaj z MP On napewno cos ma :)
|
|
Ten rabat w house to napowaznie czy jaja jakieś?????????? _______________________________________-
|
|
ja tam słyszałem,że na poważnie,ale póki co to nie chodziłem się dowiadywać :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |