Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
śmierć polskiego Kościoła |
Chyba wiem co piszę p. adam123. Ale dzięki już znalazłem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: śmierć polskiego Kościoła |
___adam___ , a kręgielni-bowling, tak na 6 - 8 torów to byście nie chcieli ? no i pole golfowe , oczywiście
|
|
Zurcio działasz już coś w tym kierunku ? napiłbym się dobrej kawy
|
|
jaka branża ? może i tu się sprawdzi ?
|
|
martuchnam niestety zgadzam się w 100% z przedmówcami, spokojna relaksacyjna kawa zagłuszana uderzeniami bil, czy też dźwiękami automatów? Nie da się pogodzić!
|
|
Tolina co za zioła palisz???
|
|
ZS budowlanka wykonczeniowka...i jestesmy w tym naprawde dobrzy i bardzo dokladni... ***** ***
|
|
![]()
|
|
Teraz to może byc tak naprawde wszędzie :(
|
|
Mrauuu hmmm.. ostatnio poważne tematy poruszasz na tym forum więc pomyślałem że chyba muszę Tobie poprawić humorek;) A ostatnio brak kultury na tym forum aaaa ![]()
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Kogo polecilibyście do zrobienia strony www. i jakie są mniej wię cej ceny. Strona nie wiele rozbudowana, wraz z roczną opłatą... Proszę o poważne odpowiedzi.
|
|
|
Naprawdę fajnie się prezentuje, więc był bym wdzięczny jak ktoś jeszcze by się podzielił opinią o tym aucie (użytkowcy Madzi i nie tylko)flow napisał(a):
|
|
Kup pole też będziesz rolnikiem i brał kasę i płacił krus idioto !!!
|
|
Fakt - Islandię dodałbym do mojej listy "pozytywnych krajów". Australia, N.Zelandia, Kanada, Norwegia, Islandia. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
witam serdecznie ...mam pytanie gdzie można rozliczyć się z podatku .....
|
|
Cześć Darek. Zadzwoń do mnie, spotkamy się i omówimy szczegóły. 797 496 493 Osobiście robię strony więc mogę ci dużo wytłumaczyć. Piotrek
|
|
Może i fakt z tymi blachami, ale jak bym ładną kupił to bym pojeździł dłużej więc korozja nie jest taka obojętna. A co do bmw to nie lubuję się w tych starszych modelach typu e34 itp. no chyba, że e46;]
|
|
??????????????????????????????????????????????????????????????????????? nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
widywalam lepsze kluby...poza tym to jest glownie nite club...to sie w lomzy nie utrzyma...a ten profilek na facebooku jest do niczego zadnych fotek zadnych szczegolow nic a nic ![]()
|
|
w każdym biurze rachunkowym Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
nie wiesz jaka wtyczka? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Może lokal w klimatach Barei, cerata na stolikach, sztućce na łańcuchach... :p
|
|
Napisz co za sprzęt a chętnie odbiorę fox300@wp.pl
|