Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wróg - jakiego potrzeba PiSowi |
LegendarnyObywatel , jasno i rzeczowo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wróg - jakiego potrzeba PiSowi |
goostav , jak nie masz pojęcia to nie udzielaj się w temacie. brzytwą można strzyc i golić ;)
|
|
no co tam Jozek jechalem autobusem i co ??
|
|
ja byłam z dzieckiem małym ( 8 miesięcy) z podejrzeniem zeza u pani Kalinowskiej w Łomży przyjmuje na Nowogrodzkiej ( tel: 604308002), obejrzała i dała mi skierowanie ( Skierowanie jest tam wymagane) do szpitala DSK w Białymstoku do kliniki na gruntowne badania sprzęt dostosowany do potrzeb badania dzieci( oczekiwanie ok. miesiąca ) i jutro jadę na wizytę, ogólnie w Łomży nie ma lekarzy : dziecięcych: jeśli Łomża to na konsultację polecam panią Kalinowską
|
|
Nad okruszkiem jest,moja kolezanka prowadza tam swoje pociechy podobno dobry jest Grochowski.przyjmuje w środy i piątki
|
|
nie mozna kalkulawac czy sie oplaca czy nie na podstawie zarobkow i to najnizszych z jednego kraju...wezcie pod uwage powiedzmy 5 krajow i wtedy kalkulujcie..ogolnie za granice tak oplaca sie wyjezdzac.......utrzymanie tam jest tansze nawet zarabiajac minimum niz tu w polsce........
|
|
cena m2 różnie, od 30-50 zł , to sama robocizna, materiał trzeba liczyć drugie tyle, ( wełna i tynki do wyboru, ale jeszcze droższe) "wcięcia" to tzw. bonie, śr. koszt to ok. 15-20zł/m.b. ja robiłem u siebie w wakacje 2011 płaciłem 32zł/m2 robocizny, raczej jestem zadowolony uważaj na partaczy i cena poniżej 30zł/m2 powinna Cię zastanowić obejrzyj wcześniejsze prace wykonawcy
|
|
w Łomży na Legionów też :)))
|
|
suzi - kryptoreklama Autor: suzi (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-11-11 18:04 moze szuka ktos brygady do elewacji?z własnym rusztowaniem i sprzetem.
|
|
Pewnie ze dwie :)) Kasia..
|
|
coś mi tu ten wątek pachnie pedofilistyczną seksualistyczno prowokacyjną sprawą hmm Józeek39, trzeba będzie to wyjaśnić? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
skontaktuj się z Andy C , on jest w temacie
|
|
w WIADOMOŚCIACH jest etat po Wyszyńskiej! A tak poważnie to człowieku nawet nie szukaj. Wiem coś o tym, chyba, że liczysz na cud!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mi w Białym przerabiali,ale słyszałem ,że w Łomży na Hali targowej robią.
|
|
baba z parówką
|
|
Polecam wszystkim przyszłym mamom Dr Sokoła ,prowadził moją pierwszą ciąże i teraz mam śliczną 3tygodniową córeczke. Pan Sokół również odbierał poród także jestem zadowolona bo byłam pod opieką dobrego lekarza do samego końca. Dr Pijagin hm miałam z nim raz styczność i był nie miły za co musiał mnie potem przepraszać. To tylko moja opinia i tak każda kobieta pójdzie do kogo będzie chciała lub ktoś jej poleci
|
|
Andy nie bój żaby!
|
|
Witam! gdziie w Łomży jest dobry salon fryzjerski, w którym można robić bardziej skomplikowane fryzury (irokez) ?
|
|
|
@ajzynbaniok Ja nie oceniam sytuacji w Polsce z poziomu najniższej pensji, tylko staram się pokazać jakie są ceny za granicą (dokładnie w W.Brytanii) i że to nie wygląda tak różowo. Bo równie dobrze do porównania możemy dać nie płace minimalne, ale średnie (angielskie gospodarstwo domowe średnio zarabia 38000 funtów rocznie, czyli 3150 miesięcznie), a średnia w Polsce to obecnie 3500 pln (razy dwa daje 7000 pln) i dojdziemy do innych wniosków. Podałem ceny angielskie podstawowych wydatków i wskazuję, że nie jest tak jak się myśli . Dodatkowo rynek pracy obecnie jest zupełnie inny, bo np. z moim szwagrem w firmie transportowej pracują Anglicy po studiach, którzy nie znaleźli pracy w swoich zawodach, lub też po prostu chcieli zarabiać więcej. Dyskusja zaczyna przypominać próbę odpowiedzi na pytanie czy lepiej klepać biedę w kraju czy zagranicą. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |