Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i Brytole sie doigrali |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i Brytole sie doigrali |
Treść jest ukryta
|
|
Pacynki :P
|
|
I Ciebie Omania też to dotyczy.
|
|
a ja byłem na sankach :) o MASAKRA nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ciekawe czy Omania potwierdzi?
|
|
ha ha ha , nie wiedziałem hmmmmm ;) e tam to ploty Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
To musisz nad przegubem sporo popracować :):)
|
|
Przy trzepaku staniesz i będziesz podziwiał :):)
|
|
O pólnocy :) Masz jeszcze trochę czasu to popracuj nad przegubem , zamienisz moją zmęczona rękę :):)
|
|
czy jest w Łomży seksuolog ? Jeśli tak to gdzie ? Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
maruda;-)nie dawaj lekcji małemu.Podejrzewam że On pojecia ma więcej jak nie jeden na forum!
|
|
Bardzo dziękuję za informację, czy mógłbyś dokładniej sprecyzować w którym sklepie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Masakra ...
|
|
Chcesz wysle ci linka z allegro na fajny skorzany portfel, nie dawno go zamowilem i jestem zadowolony.
|
|
Będę o północy-:)
|
|
Maruda,zajedz po mnie swoją Bemką
|
|
oczywiscie, ze tak to sa bardzo silne narkotyczne leki, kiedys rozmiawialam z dziewczyna ktora jest od teog uzalezniona ciagle miala drgawki, pocila sie, trzesla i byla bardzo nerwowa zachowywala sie jak narkomanka na detoksie
|
|
mas jak w banku malutki :):) Tylko przeguby dobrze wyćwicz żeby w połowie drogi nie stanęły :):):):)
|
|
Od Przykoszarowej w lewo przed restauracją Amadeus. Ale nie wiem jaka to ulica:( "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
mały :) To ty miałęś się uczyć a nie Omania :):):)
|
|
Chyba wiem lepiej kim jestem, a z tego konta korzysta facet i kobietka
|
|
Może wiesz może nie.
|
|
oj mały mały hahahahahaha:):):) Trenuj systematycznie to też do mistrzostwa dojdziesz :):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mały,a ile masz lat??może nasz wiek jest podobny;-)
|
|
Spróbowała byś tylko ponarzekac na swojego mistrza:):):)
|
|
Ja nie mam łba do nauki.
|
|
hmmmmm ;-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ona tez jest transem
|
|
To wcześniej miała lepiej;-)
|
|
My tu o poważnych sprawach dyskutujemy ,a Omania o portfelu.
|
|
marudo;-)Nikt tego nie zrobi lepiej od Ciebie.Umiesz najlepiej tłumaczyć i pokazywać jak trzeba.
|
|
bo lubie:)) Kasia..
|
|
Cała Omania :):):) Pośmoała się posmiała i poszła sobie o portwelu bajerzyc :(:( robciu a tobie co się tematy pokićkały ? czy obrazki nauczyłeś się wklejać ? O trzeppaniu rozmowa jest a nie o pier..niu :):):)
|
|
hahahahahaha:):) Się w końcu naumiał to i cieszy się jak dziecko :):):)
|
|
Gorzej będzie jak się klej skończy do wklejania,
|
|
Omanio :) Nas się lepiej pilnuj bo sieć jest zdradliwa :):) Zagubisz się wniej i i stracimy najmilsza rozmówczynie :(
|
|
Jak co to ja mam dla nas taką jedną na oku.
|
|
mały :) Robciu sobie natrzepie :):) A jak będzoe mało to do Andy C zwróci sie pomoc:):) W koncu nauczył go tego nie ? :):) Kasia..
|
|
Ja tam sie jednego trzepaka pilnuję :):):) Nie szlajam się byle gdzie :):) Kasia..
|
|
No i kasę do stracenia. Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
mały....już mi podpadzasz;-/
|
|
a ja tam nie umiem trzepać , mam odkurzacz :) Kasia..
|
|
Roombe?
|
|
robciu :) A dobrze ssie ?? Tylko nie mów że z prześcieradłem w d...ie chodzisz :):):) Kasia..
|
|
Myslałem,że to panna młoda.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie lepiej gąbką wypełnić? Kasia..
|
|
odemnie masz też:):) a i mały pewnie też chciałby ci dać :) Kasia..
|
|
No jak nie jak tak.
|
|
uffffff :):) Mały w samą porę zdązyłeś :):) Robciu !!!!!!!!!!!!!!! Gadaj co to za odkurzacz masz ??? Kasia..
|
|
Mał póki co leci do sklepu po browarka
|
|
A maruda sobie wyjdzie pyknąć faję :):) Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Faja feeeeeeeeeee
|
|
jak robisz buhhhhhh to wstępuje w ciebie nowy duch :):):)
|
|
z tego co ja wiem to żadna instytucja nie wydaje zwykłemu człowiekowi nagrań z jakiegos tam dnia eh, wydawane to bedzie tylko policji badz firmiek, która chroni dany obiekt więc troche chyba koloryzujesz :)
|
|
ponawiam temat. szukam dobrego deramtologa dla małego dziecka. Kasia..
|
|
chcieć to nie znaczy móc, " jak otworze to nie chcialabym po kilku miesiacach zamykac z powodu braku klientow " no tak, tu dostaniesz gwarancje powodzenia biznesu, miarodajne, wiarygodne opinie niedoszłych biznesmenów a w rzeczywistości to bezrobotni mający takie pojęcie o własnym biznesie jak świnia o gwiazdach , martuchnam ," najważniejsze że jesteś przedsiębiorcza i masz pomysły " no i musisz mieć " kasę do stracenia." a propos : gdzie masz ten 1ha ?
|
|
Jeśli możesz to wspomóż leczenie i rehabilitacje rodzeństwa Przekazując 1% podatku Fundacji Dzieciom „Zdążyć z Pomocą” KRS 0000037904 Z dopiskiem w rubryce cel szczegółowy: Mateusz i Monika Wojnarowscy. Z góry bardzo dziękuję mama mateusza i Moniki Kasia..
|
|
Może i zarobki większe, ale tu płacisz powiedzmy 250 pln czynszu za mieszkanie, a w Anglii 500-800 funtów za chatkę, do tego podatek lokalny 150 funtów (info od szwagierki). Koło 1000 będzie, czyli zaokrąglając w dół 5000 pln. 20 x więcej. Jest sens ? Chyba tylko z dobrą pracą, gdzie zarobki są ponad 2000 funtów.
|
|
W biznesy w Łomży wsadziłem ponad stówę, teraz już podziękowałem, syn się zajmuje, ja mam emeryturę i fundusz inwestycyjny. Do tego inwestuję sam przez internet. Biznes bez znajomości to ciężki kawałek chleba. Kasia..
|
|
Przemek Sobolewski jest super fotografem zdięcia robi z pasją wkłada w swą prace dużo serca ma wiele fajnych pomysłów robi również teledyski wiec jest bardzo kreatywny link do jego produkcji http://www.sobolewskiprzemyslaw.blogspot.com/
|
|
Dokładnie. I dlatego jak będzie chciał pogadać przez komórkę to musi prezesem zostać. Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
sprecyzujcie wygląd tego psa - w typie dalmatyńczyka czy wyżła ?
|
|
Andy C, nie tak dawno temu pisałeś, że robisz za portiera gdzieś w budżetówce i skarżyłeś się, że musisz się nisko kłaniać interesantom, więc co Ty jako cieć możesz wiedzieć o biznesie ? z tak niskiej pozycji - w uniżonym skłonie, to widzisz tylko czubki butów biznesmenów
|
|
zezowate szczęscie hahaha.. biznesmenie poczytaj jeszcze raz w internecie bo znowu naiwniaka siebie robisz:))))))))
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 10-07-11 01:54 no widzicie, trzeba tylko chcieć a pieniądze leżą na ulicy ( dokładniej w śmietniku ). no i można się dorobić ! fajans dobra rzecz, za fajansem dobrze biec.
|
|
zezowate ten hektar z budką to jest do wynajęcia i chyba nawet troszkę za drogo. Kasia..
|
|
|
|
Andy C, nie śliń się, ten cytat - mój post, to jest wyjęty z kontekstu, a w temacie pisałem tam ironicznie o takich przedsiębiorcach, nurkach śmietnikowych jak Ty, zbieraczach puszek, tak, korzystałem z PUP, ale jako pracodawca więc raczej niemożliwe żebyśmy byli interesantami w tym samym pokoju , ja nie muszę wstawać w nocy o północy jak TY i czekać na numerek do rejestracji a propos: Sójko mówił, że ma Cię dość i nie masz już co dalej liczyć na jego przychylność
|
|
dokladnie ... PKN ORLEN S.A. podpisał z BP Europa umowę na sprzedaż paliw 03-01-2012 Zarząd Polskiego Koncernu Naftowego ORLEN S.A. („PKN ORLEN S.A.”) informuje, że w dniu 3 stycznia 2012 roku PKN ORLEN S.A. zawarł umowę roczną z BP Europa S.E. („BP Europa”), spółką należącą do grupy BP. Na podstawie umowy PKN ORLEN S.A. będzie sprzedawał spółce BP Europa benzyny i olej napędowy w okresie od 1 stycznia 2012 roku do 31 grudnia 2012 roku. Szacunkowa wartość netto umowy wynosi 6 644,6 mln PLN. Łączna wartość umów zawartych pomiędzy PKN ORLEN S.A. i jednostkami zależnymi PKN ORLEN S.A. a spółkami należącymi do grupy BP w okresie od 10 czerwca 2011 roku do 3 stycznia 2012 roku wynosi około 8 298,4 mln PLN. Umowy pomiędzy PKN ORLEN S.A. i jednostkami zależnymi PKN ORLEN S.A. a spółkami z grupy BP zawierane były na sprzedaż i zakup produktów oraz zakup ropy naftowej. Powyższe umowy spełniają kryterium „znaczącej umowy” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim, jako że ich łączna wartość przekracza 10% kapitałów własnych PKN ORLEN S.A. Raport sporządzono na podstawie § 5 ust. 1 pkt 3 oraz § 9 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz. U. Nr 33, poz. 259 z późniejszymi zmianami) Zarząd PKN ORLEN S.A.
|
|
witam, poszukuję firmy do wykonania docieplenia domu i elewacji. Jaki jest koszt takiej roboty? Elewacja dwukolorowa + 3 kolor na fundament, bez przyklejanych ozdób, "ozdobami" będą "wcięcia" w poziomie na szerokosci domu ( mam nadzieję że fachowcy wiedzą o co mi chodzi) CZY MOŻNA GDZIEŚ ZROBIĆ KOMPUTEROWY PROJEKT ELEWACJI dziękuję za wypowiedzi
|
|
zapytaj w salonie u Marczyka na Przykoszarowej
|
|
I co w związku z tym ??? Kasia..
|
|
Józeek39, a jesteś tego pewien ? dziefczyna ? sprawdż co masz w majtkach
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to ja chcę robić w Anglii, a pic i palić w Łomży
|
|
to ja, to ja się piszę ! Dorotka, podaj namiary ....
|
|
na st.rynku przy fontannie taki sklep z butami tam były kiedyś Kasia..
|
|
niestety, masakra... można szukać, wysyłąć cv a i tak nic z tego bo jak nie znajomości to co innego i figa z makiem o :P
|
|
6zl na dzien za jedzenie :O cudotworca by nie przezyl za ta kwote pracujac trzeba miec sily do pracy a co mozna kupic za 6zl ???? nie robmy smiechow chyba nie robisz zakupow w sklepie
|
|
Dałem 6 zł specjalnie dla Legendarnego żeby uświadomił sobie ile może kupić za 6 zł na dzień w Łomży a ile za 6 funtów w UK. Bo twierdzi że przy min w UK się nie opłaca, wiec niech powie przy ilu opłaca się żyć w Polsce :) Kasia..
|
|
Cześć ;) Gdzie w Łomży można zapisać się na Salsę (taniec) ?
|
|
nie przyjmuje z tego co wiem Kasia..
|
|
To zrobię tak jak Ty.Tylko myślę,że ciężko go będzie schwytać,bo nie jest w jednym miejscu.
|
|
Wymienię się grami:)
|
|
Ja mam tylko piraty
|