Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i Brytole sie doigrali |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i Brytole sie doigrali |
Treść jest ukryta
|
|
Pacynki :P
|
|
I Ciebie Omania też to dotyczy.
|
|
a ja byłem na sankach :) o MASAKRA TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ciekawe czy Omania potwierdzi?
|
|
ha ha ha , nie wiedziałem hmmmmm ;) e tam to ploty Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
To musisz nad przegubem sporo popracować :):)
|
|
Przy trzepaku staniesz i będziesz podziwiał :):)
|
|
O pólnocy :) Masz jeszcze trochę czasu to popracuj nad przegubem , zamienisz moją zmęczona rękę :):)
|
|
czy jest w Łomży seksuolog ? Jeśli tak to gdzie ? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
maruda;-)nie dawaj lekcji małemu.Podejrzewam że On pojecia ma więcej jak nie jeden na forum!
|
|
Bardzo dziękuję za informację, czy mógłbyś dokładniej sprecyzować w którym sklepie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Masakra ...
|
|
Chcesz wysle ci linka z allegro na fajny skorzany portfel, nie dawno go zamowilem i jestem zadowolony.
|
|
Będę o północy-:)
|
|
Maruda,zajedz po mnie swoją Bemką
|
|
oczywiscie, ze tak to sa bardzo silne narkotyczne leki, kiedys rozmiawialam z dziewczyna ktora jest od teog uzalezniona ciagle miala drgawki, pocila sie, trzesla i byla bardzo nerwowa zachowywala sie jak narkomanka na detoksie
|
|
mas jak w banku malutki :):) Tylko przeguby dobrze wyćwicz żeby w połowie drogi nie stanęły :):):):)
|
|
Od Przykoszarowej w lewo przed restauracją Amadeus. Ale nie wiem jaka to ulica:( "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
mały :) To ty miałęś się uczyć a nie Omania :):):)
|
|
Chyba wiem lepiej kim jestem, a z tego konta korzysta facet i kobietka
|
|
Może wiesz może nie.
|
|
oj mały mały hahahahahaha:):):) Trenuj systematycznie to też do mistrzostwa dojdziesz :):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mały,a ile masz lat??może nasz wiek jest podobny;-)
|
|
Spróbowała byś tylko ponarzekac na swojego mistrza:):):)
|
|
Ja nie mam łba do nauki.
|
|
hmmmmm ;-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ona tez jest transem
|
|
To wcześniej miała lepiej;-)
|
|
My tu o poważnych sprawach dyskutujemy ,a Omania o portfelu.
|
|
marudo;-)Nikt tego nie zrobi lepiej od Ciebie.Umiesz najlepiej tłumaczyć i pokazywać jak trzeba.
|
|
bo lubie:)) Kasia..
|
|
Cała Omania :):):) Pośmoała się posmiała i poszła sobie o portwelu bajerzyc :(:( robciu a tobie co się tematy pokićkały ? czy obrazki nauczyłeś się wklejać ? O trzeppaniu rozmowa jest a nie o pier..niu :):):)
|
|
hahahahahaha:):) Się w końcu naumiał to i cieszy się jak dziecko :):):)
|
|
Gorzej będzie jak się klej skończy do wklejania,
|
|
Omanio :) Nas się lepiej pilnuj bo sieć jest zdradliwa :):) Zagubisz się wniej i i stracimy najmilsza rozmówczynie :(
|
|
Jak co to ja mam dla nas taką jedną na oku.
|
|
mały :) Robciu sobie natrzepie :):) A jak będzoe mało to do Andy C zwróci sie pomoc:):) W koncu nauczył go tego nie ? :):) Kasia..
|
|
Ja tam sie jednego trzepaka pilnuję :):):) Nie szlajam się byle gdzie :):) Kasia..
|
|
No i kasę do stracenia. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
mały....już mi podpadzasz;-/
|
|
a ja tam nie umiem trzepać , mam odkurzacz :) Kasia..
|
|
Roombe?
|
|
robciu :) A dobrze ssie ?? Tylko nie mów że z prześcieradłem w d...ie chodzisz :):):) Kasia..
|
|
Myslałem,że to panna młoda.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie lepiej gąbką wypełnić? Kasia..
|
|
odemnie masz też:):) a i mały pewnie też chciałby ci dać :) Kasia..
|
|
No jak nie jak tak.
|
|
uffffff :):) Mały w samą porę zdązyłeś :):) Robciu !!!!!!!!!!!!!!! Gadaj co to za odkurzacz masz ??? Kasia..
|
|
Mał póki co leci do sklepu po browarka
|
|
A maruda sobie wyjdzie pyknąć faję :):) Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Faja feeeeeeeeeee
|
|
jak robisz buhhhhhh to wstępuje w ciebie nowy duch :):):)
|
|
z tego co ja wiem to żadna instytucja nie wydaje zwykłemu człowiekowi nagrań z jakiegos tam dnia eh, wydawane to bedzie tylko policji badz firmiek, która chroni dany obiekt więc troche chyba koloryzujesz :)
|
|
ponawiam temat. szukam dobrego deramtologa dla małego dziecka. Kasia..
|
|
chcieć to nie znaczy móc, " jak otworze to nie chcialabym po kilku miesiacach zamykac z powodu braku klientow " no tak, tu dostaniesz gwarancje powodzenia biznesu, miarodajne, wiarygodne opinie niedoszłych biznesmenów a w rzeczywistości to bezrobotni mający takie pojęcie o własnym biznesie jak świnia o gwiazdach , martuchnam ," najważniejsze że jesteś przedsiębiorcza i masz pomysły " no i musisz mieć " kasę do stracenia." a propos : gdzie masz ten 1ha ?
|
|
Jeśli możesz to wspomóż leczenie i rehabilitacje rodzeństwa Przekazując 1% podatku Fundacji Dzieciom „Zdążyć z Pomocą” KRS 0000037904 Z dopiskiem w rubryce cel szczegółowy: Mateusz i Monika Wojnarowscy. Z góry bardzo dziękuję mama mateusza i Moniki Kasia..
|
|
Może i zarobki większe, ale tu płacisz powiedzmy 250 pln czynszu za mieszkanie, a w Anglii 500-800 funtów za chatkę, do tego podatek lokalny 150 funtów (info od szwagierki). Koło 1000 będzie, czyli zaokrąglając w dół 5000 pln. 20 x więcej. Jest sens ? Chyba tylko z dobrą pracą, gdzie zarobki są ponad 2000 funtów.
|
|
W biznesy w Łomży wsadziłem ponad stówę, teraz już podziękowałem, syn się zajmuje, ja mam emeryturę i fundusz inwestycyjny. Do tego inwestuję sam przez internet. Biznes bez znajomości to ciężki kawałek chleba. Kasia..
|
|
Przemek Sobolewski jest super fotografem zdięcia robi z pasją wkłada w swą prace dużo serca ma wiele fajnych pomysłów robi również teledyski wiec jest bardzo kreatywny link do jego produkcji http://www.sobolewskiprzemyslaw.blogspot.com/
|
|
Dokładnie. I dlatego jak będzie chciał pogadać przez komórkę to musi prezesem zostać. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
sprecyzujcie wygląd tego psa - w typie dalmatyńczyka czy wyżła ?
|
|
Andy C, nie tak dawno temu pisałeś, że robisz za portiera gdzieś w budżetówce i skarżyłeś się, że musisz się nisko kłaniać interesantom, więc co Ty jako cieć możesz wiedzieć o biznesie ? z tak niskiej pozycji - w uniżonym skłonie, to widzisz tylko czubki butów biznesmenów
|
|
zezowate szczęscie hahaha.. biznesmenie poczytaj jeszcze raz w internecie bo znowu naiwniaka siebie robisz:))))))))
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 10-07-11 01:54 no widzicie, trzeba tylko chcieć a pieniądze leżą na ulicy ( dokładniej w śmietniku ). no i można się dorobić ! fajans dobra rzecz, za fajansem dobrze biec.
|
|
zezowate ten hektar z budką to jest do wynajęcia i chyba nawet troszkę za drogo. Kasia..
|
|
|
|
Andy C, nie śliń się, ten cytat - mój post, to jest wyjęty z kontekstu, a w temacie pisałem tam ironicznie o takich przedsiębiorcach, nurkach śmietnikowych jak Ty, zbieraczach puszek, tak, korzystałem z PUP, ale jako pracodawca więc raczej niemożliwe żebyśmy byli interesantami w tym samym pokoju , ja nie muszę wstawać w nocy o północy jak TY i czekać na numerek do rejestracji a propos: Sójko mówił, że ma Cię dość i nie masz już co dalej liczyć na jego przychylność
|
|
dokladnie ... PKN ORLEN S.A. podpisał z BP Europa umowę na sprzedaż paliw 03-01-2012 Zarząd Polskiego Koncernu Naftowego ORLEN S.A. („PKN ORLEN S.A.”) informuje, że w dniu 3 stycznia 2012 roku PKN ORLEN S.A. zawarł umowę roczną z BP Europa S.E. („BP Europa”), spółką należącą do grupy BP. Na podstawie umowy PKN ORLEN S.A. będzie sprzedawał spółce BP Europa benzyny i olej napędowy w okresie od 1 stycznia 2012 roku do 31 grudnia 2012 roku. Szacunkowa wartość netto umowy wynosi 6 644,6 mln PLN. Łączna wartość umów zawartych pomiędzy PKN ORLEN S.A. i jednostkami zależnymi PKN ORLEN S.A. a spółkami należącymi do grupy BP w okresie od 10 czerwca 2011 roku do 3 stycznia 2012 roku wynosi około 8 298,4 mln PLN. Umowy pomiędzy PKN ORLEN S.A. i jednostkami zależnymi PKN ORLEN S.A. a spółkami z grupy BP zawierane były na sprzedaż i zakup produktów oraz zakup ropy naftowej. Powyższe umowy spełniają kryterium „znaczącej umowy” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim, jako że ich łączna wartość przekracza 10% kapitałów własnych PKN ORLEN S.A. Raport sporządzono na podstawie § 5 ust. 1 pkt 3 oraz § 9 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz. U. Nr 33, poz. 259 z późniejszymi zmianami) Zarząd PKN ORLEN S.A.
|
|
witam, poszukuję firmy do wykonania docieplenia domu i elewacji. Jaki jest koszt takiej roboty? Elewacja dwukolorowa + 3 kolor na fundament, bez przyklejanych ozdób, "ozdobami" będą "wcięcia" w poziomie na szerokosci domu ( mam nadzieję że fachowcy wiedzą o co mi chodzi) CZY MOŻNA GDZIEŚ ZROBIĆ KOMPUTEROWY PROJEKT ELEWACJI dziękuję za wypowiedzi
|
|
zapytaj w salonie u Marczyka na Przykoszarowej
|
|
I co w związku z tym ??? Kasia..
|
|
Józeek39, a jesteś tego pewien ? dziefczyna ? sprawdż co masz w majtkach
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to ja chcę robić w Anglii, a pic i palić w Łomży
|
|
to ja, to ja się piszę ! Dorotka, podaj namiary ....
|
|
na st.rynku przy fontannie taki sklep z butami tam były kiedyś Kasia..
|
|
niestety, masakra... można szukać, wysyłąć cv a i tak nic z tego bo jak nie znajomości to co innego i figa z makiem o :P
|
|
6zl na dzien za jedzenie :O cudotworca by nie przezyl za ta kwote pracujac trzeba miec sily do pracy a co mozna kupic za 6zl ???? nie robmy smiechow chyba nie robisz zakupow w sklepie
|
|
Dałem 6 zł specjalnie dla Legendarnego żeby uświadomił sobie ile może kupić za 6 zł na dzień w Łomży a ile za 6 funtów w UK. Bo twierdzi że przy min w UK się nie opłaca, wiec niech powie przy ilu opłaca się żyć w Polsce :) Kasia..
|
|
Cześć ;) Gdzie w Łomży można zapisać się na Salsę (taniec) ?
|
|
nie przyjmuje z tego co wiem Kasia..
|
|
To zrobię tak jak Ty.Tylko myślę,że ciężko go będzie schwytać,bo nie jest w jednym miejscu.
|
|
Wymienię się grami:)
|
|
Ja mam tylko piraty
|