Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamskie zatwardzenie w nienawiści |
Czesio pewnie tam pracuje he he!!!!!! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamskie zatwardzenie w nienawiści |
No tak ceny mniej więcej takie same :)
|
|
łach nie robi ale na złość i owszem, skończy się tym że któryś z tych pajaców dostanie po pysku od jakiegoś wpienionego ojca i będzie po proteście !!! Jak nie można sprawdzić ubezpieczenie? To zajmuje 1-3 minuty. Max 5. Już i tak to w sumie obowiązuje bo sprawdzają twoje ubezpieczenie w rejestracji. Tylko teraz jest prawnie nałożona odpowiedzialność. I dobrze! Słyszeliście o rekordziście w Mazowieckiem? Recepty na 700 tys zł do windykacji!!! I niech ktoś mi powie że się pomylił. I przeciw temu protestują - że nie będą mogli na bezczela nadal robić przekretów, wystawiać lewych recept itp. Uczciwi lekarze nie protestują, psiączą, narzekają na ogólny burdel z wprowadzaną ustawą ale robią co mogą żeby jakoś to szło. Wiem co mówie bo znam takich lekarzy osobiście.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czytałeś to do czego link zamieszczasz? Jeśli nie to cytuję: "reprezentantka ŁTW Łomża (1986-1992) i Posnanii Poznań (od 1992)"
|
|
jak bede czytala takie madre posty ...to nie dozyje18 tylko szlag mnie trafi,,,,,,,,,,to po co forum????pyta sie czlowiek o zwykla ludzka odpowiedz,,,,a tu co masz..............
|
|
Zresztą co tu dużo gadać - każdy swego czasu był o specjalisty - ortopedy itp. Przecież oni nawet recept nie wypisuję tylko mają do tego pielęgniarkę. Więc co nie można papieru od pacjenta sprawdzić? ***** !!!! Szlachta w d*pę j*ebana
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Potrzebny jest dowód i on wystarczy, po to aby założyć konto w banku w UK funty dostajesz zazwyczaj na konto. Do tego znajomość min języka na poziomie podstawowym, chyba we wszystkich agencjach przechodzisz prosty test językowy. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
AKTualny dowod osobisty w 100% wystarczy, nie musisz mieć paszportu.
|
|
Kurcze, ciężko mi powiedzieć czy taki lekarz w Łomży jest lub okolicach. Na ulicy Makowej jest lekarz sportowy, aczkolwiek nie ma on jako takiego gabinetu. Najbliższy konkretny lekarz sportowy jest w Kolnie.
|
|
Zlecę rozbudowę więźby dachowej z pokryciem blachodachówką, wymianę podwalin+rozbudowę tarasu, wynagrodzenie 5000tys., tylko uczciwej doświadczonej osobie. e-mail: granit7775@wp.pl ogłoszenie dodane 2011-12-30 Zlecę wykonanie przyczepy reklamowej, wynagrodzenie 400zł. e-mail: granit7775@wp.pl ogłoszenie dodane 2012-01-01 Zlecę wykonanie balustrady, potykaczy, zamontowanie daszka, wykonanie przyczepy reklamowej, 1000zł. telefon: ... ogłoszenie dodane 2012-01-03 Ludzie walą drzwiami i oknami.
|
|
Nie znam sportowego. Ale Lomzynskich odradzam. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ale macie problem, chyba z nudów lub braku śniegu zimą piszecie takie bzdury o wojnie BL z BLM. Jak spadnie śnieg będziecie mieli wojnę ale na śnieżki :)
|
|
tablice odpadaja... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
No i nic konkretnego tym nie odkryłeś tzwelu, projekt ajzynbaniok trwa :) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Odradzam Kruszewskiego. Nie ukrywam że jest dobry ale kasuje. Nawet jak może coś załatwić jedną wizytą to zrobi z tego 5 i za każdą Cię skasuje z 70pln. W Białymstoku na ulicy Fabrycznej (o ile dobrze pamiętam jest to szpital MON) jest bardzo dobry lekarz med. sportowej. Mojej żonie robił artroskopię kolana i po niej jest o niebo lepiej. Wszystko załatwia na kasę chorych, kwestia dojazdu do białego. Nazwiska nie pamietam ale jak znajdę w papierach to napiszę.
|
|
Kup dobre wino i zaproś ją na kolacje a rano zrób śniadanie. Powodzenia.
|
|
Jak byłem z wizytą u szwagierki to jako identyfikacja wystarczył dowód. Skoro na granicy wystarczy to chyba i w kraju ? Inna rzecz, że teraz takim "drugim ID" jest twoja karta kredytowa. W pewnych krajach jest na równi z ID. A tak poza tym Neymar, to myślałem, że będziesz szedł do La Liga, a nie Premiership ... Kasia..
|
|
Trzeba to zgłosić i iść razem z umową. Ja miałam umowę zlecenie na na kilka dni i trzeba było zgłosić. Niestety tak jest. Później znowu trzeba się rejestrować. Mogą narzucić karę pieniężną.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ajzynbaniok byłeś już u prokuratora hahahhahhahahahhahhahahhahhhaha.....
|
|
Autor: ajzynbaniok (195.37.234.---) Data: 29-12-11 23:23 mówisz i masz :) jutro wysyłam anonima moderator zatrzymał twoje posty głupcze znasz prawo konfidencie to o tym powinieneś wiedzieć ile się przechowuje posty DBOMB :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Zenit , koński zwisie , mama pozwoliła włączy kompa ????? czytając twoje wypociny mogę śmiało powiedzieć ze jesteś ministrantem i należysz do grupy Harcerskiej Patki Ptakom , jeżeli jest tak jak mówisz o Sobie to zmowie za Ciebie koronkę po mszy w Niedziele a jak już dorośniesz i będziesz startował z ramienia PIS-u na prezydenta to oddam na Ciebie głos .pamiętaj każdy ma swoja cenę , Ciebie może telefon nie kreci czy portfel ale odpowiednia ilość forsy zrobiłby Ci galaretę z mózgu
|
|
Co ma piernik do wiatraka? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
MR.Y Haha aleś Ty elokwentny :-) Wyglądasz mi na takiego malutkiego internetowego szczurka, plującego jadem ale tylko zza monitora, a wychodząc na ulice(choć pewnie rzadko to robisz) trzymasz łeb miedzy jajami, jak już mijasz grupkę jakichś ludzi to srasz w gacie. Bo tylko taka internetowa gnida gotuje się ze złości, gdy brak mu argumentów. Dziewczyna zgubiła telefon a Ty wyskakujesz mi z jakąś "odpowiednią ilością forsy". Ja Ci o chlebie Ty mi o niebie. Albo poproś rodziców o lekcję kultury albo po prostu daruj sobie wypowiadanie się publicznie bo robisz to w sposób arcy żałosny. Pozdrawiam :-)
|
|
Zenit, zgadzam się z Tobą w 100% :)
|
|
dzieki wszystkim za pomoc obywatelu ide do premiership bo lubie ostrą walke ale do la liga wybiore sie na emeryturke.
|
|
to tez nie dla mnie .. ruszcie bankami : ) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Zafunduj jej skok na bungee.
|
|
Nasza spółdzielnia to taki PZPN - sam beton.
|
|
http://www.mylomza.pl/home/lomza/itemlist/tag/zaginiony.html http://www.mmlomza.pl/artykul/zaginiony-lukasz-pruszko-449168.html http://www.lomza.policja.gov.pl/index.php?akcja=zaginieni
|
|
Jest dużo www.dobreprogramy.pl tam możesz obejrzeć i poczytać opinię oraz pobrać.ja używam ashampo burnig studio 6 free prosty i niezawodny, z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Albo skończ żarty;-)
|
|
Se Linuksa zainstaluj to wszystko będziesz miał za FREE.
|
|
Dziękuje i wybaczam że ukradłaś mi szkielet haha Kasia..
|
|
Ale tak na poważnie.....to zafunduj jej tatoo,na plecach takie wielkie skrzydła;-D
|
|
Omania , taaaaaaaaak + gwiazdę szeryfa na czoło
|
|
Hahaha, Jasiu dał się przekonać :)
|
|
wiac wyraznie ,ze pan prezes społdzielni zajmuje sie pierdołami i prowadzi jakies dziwne wojny które w konsekwencji utrudniaja zycie okolicznym mieszkańcom.
|
|
mało prawdopodobne że ten zajazd zostanie kiedykolwiek otwarty, ale dowiaduj się :)
|
|
Oj ludzie ludzie ale wy głupoty piszecie najpierw trzeba się dowiedzieć dokładnie a pózniej takie mądre rzeczy pisać. Skąd wy bierzecie takie informacje.
|
|
Oczywiście mówimy o stopniu szeregowego. Defakto nawet dostając siędo służby zawodowej po 12 latach służby trzeba mieć minimum kaprala [to nie jest pewnie problem] ale trzeba też znaleźć jednostkę która kaprala zatrudni - a to już wielki problem zgadza się? Słyszałem o 2 osobach które bardzo szybko dostały się do służby zawodowej po NSR - na przyklad 3-4 miesiące. W WKU mówili że ostatnio najpóźniej bodajże po 7 miesiącach ludzie się dostawali np do Gołdapi i oczywiście na początku stopień szeregowego... A właśnie po szkoleniu podstawowym zostaje się szeregowym czy starszym ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |