Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się stanie z kolegami Pana Mariusza po objęciu przez Nią fotela Prezydenta? |
W Łomży nie ma takiego;] polecam Białystok,albo Pękała na Wyszyńskiego--ale tam musisz czekać na nr. od 5 rano;] spróbuj ![]() Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się stanie z kolegami Pana Mariusza po objęciu przez Nią fotela Prezydenta? |
Podam Ci adresy gdzie przyjmuje:) NZOZ "Medyk" ul. Białostocka 24 Zambrów 18-300, woj. podlaskie ⋅ tel. 0-601-804-13 ZPOZ Łomża Przychodnia Nr 3 ul. Kard. Wyszyńskiego 10 Łomża 18-400, woj. podlaskie ⋅ tel. 0-601-804-133 i link o opiniach innych Pań: http://www.znanylekarz.pl/bartosz-pekala/ginekolog/zambrow-lomza
|
|
Re: Co się stanie z kolegami Pana Mariusza po objęciu przez Nią fotela Prezydenta? |
wads... mokre noski ?:P:P
|
|
Cześć-Wam-cześć-Wam:) Oczywiście pamiętam o Was i nie musicie mi o tym przypominać po każdej mojej wypowiedzi gdzieś na tym forum:) Dostałem paczkę i powiem, ze jestem trochę zawiedziony... było w niej tylko 6 czteropaków puszek no i piwo w smaku tak sobie... ale i tak się cieszę, że dostałem:D A teraz sedno sprawy:) pomóżcie mi ustalić kto ma dostać nagrodę? Wiem, że piwo to nie wiele, ale chodzi o zasady i "symboliczność" :) Niestety nie będę miał dla Wszystkich po jednym choćbym chciał:( Mam kilka swoich "typów" do nagrody. Zgłaszajcie się lub zgłaszajcie kogoś lub wielkodusznie rezygnujcie z nagrody na tym forum lub wysyłając maila na adres podany poniżej. Uroczyste przekazanie puszki będzie odbywać się po indywidualnym umówieniu się od poniedziałku do piątku ok. godziny 16tej w okolicach ulicy Polowej:) kontakt: kolejdlalomzy[at]gmail.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |