Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Owsiak demoralizuje młodzież |
Czy przepada to nie wiem bo chociaż teoretycznie nie przepadnie to sprawa przechlapana i mogą wrócić nawet z lotniska w NY. Przecież wizę masz na jakiś cel ewentualnie turystyka a jeżeli starałeś się o pobyt stały to jest to przyznanie i dowód że coś kombinujesz.Poza tym właściwą wizę to ci udzielają na lotnisku u nich. Nie twierdzę że właśnie tak musi być jak piszę ale w 85% sprawa przechlapana bo wszystko skurwiele mają w komputerach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Owsiak demoralizuje młodzież |
Autor: ziaaam (---.elomza.pl) Data: 22-10-11 19:47 pisałeś o mnie że ja bzdury piszę , wiesz ty co weź ty się ogarnij he ...... i spójrz o czym ty piszesz ....... Z Poważaniem pozdrawiam i mam nadzieję że zmądrzejesz ,,,, :) bez odbioru ! ![]() caractère allemand
|
|
Napisałem, że wyrażam szczery ból i żal z powodu śmierci, ale pozostańmy szczerzy, bez zakłamanych epitafiów. Mam nadziej, że bydlaków, którzy zabili, czeka najgorsze. A już pisanie, że "nie jestem lepszy od tych morderców" uważam za karygodne, niesprawiedliwe i nierozumiejące mojej opinii.
|
|
nie wiem, palancie, co lansuje się czyjąś czerwoną bryką na tle czyjegoś czerwonego wejścia od hacjedny, ale dla mnie "uznając żal i ból po śmierci" rowna sie "wyrażam szczery ból i żal z powodu śmierci". doczytaj kur.wa, zanim podejmiesz dyspute, Robercie....
|
|
idź spać człowieku bo sam nie wiesz co piszesz z zazdrości , widać prostak jesteś i tyle mam do powiedzenia , a i jeszcze jedno DEBILU BEZ SZKOŁY !! ja ciebie nie wyzywam więc i z twojej strony tego oczekuje , to jest forum do wyrażania zdania a nie wyzywania się .. !!! a może ty zazdrościsz mi tej bryki ??? Dobranoc Panu .... Pozdrawiam Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ja Ci wytłumaczę. Wyróżniasz się z tłumu. Dlatego stado chcę Cię sprowadzić na ziemię i wyrównać poziom. Spróbuj mieć inne zdanie, wyglądać inaczej bądź wierzyć w coś innego to Ci się oberwie. Proste.
|
|
Autor: green (---.elomza.pl) Data: 22-10-11 20:33 idź spać ziaaam, zaśnij bez wyrzutów sumienia. nie mam wyrzutów,. bo niby za przez co? jesteś o krok od przyznania mi racji, tylko się boisz. ja się nie boję nie mam zamiaru przyznawać ci racji..bo nie jest ona zgodna z moją racją. Nie boisz się? Bo siedzisz przed kompem i dlatego, pff wielka mi odwaga..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |