Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSiole to naziole |
Idiotka chyba założyła ten temat. Co ci zależy pójść? Sama się dowiesz. I tak partner za ciebie płaci. A białą bluzkę i czarną kieckę w domu na pewno masz. Nie zawracaj więc dupy ludziom swoimi dennymi problemami tylko się ogarnij i podejmuj normalnie dojrzałe decyzje. Notabene: studniówka w 1LO przez ostatnie 3 lata była *********.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSiole to naziole |
...ziaam tu przesadziłeś, dla kogo są pasy chyba dla pieszych i nie możesz nakazać jak kto przez nie przechodzi , ma prawo a ty masz święte prawo zatrzymać się i przepuścić pieszego. nie jesteś królem jezdni i gdzie się tak spieszysz chyba na tamten świat. Masz wielkie braki w kulturze poruszania się po jezdni, nie szanujesz innych użytkowników a szczególnie ludzi starszych. Dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu, kto ci dał prawo jazdy, takich samobójców jest więcej...zakuty ł... jak napisałeś...
|
|
odezwij sie na poczte
|
|
a nie jest tak, że każda linia ma jakieś swoje cyferki które informują kontrolera o numerze autobusu, linii, kierowcy? i że bilet działa tylko na jednym kursie.
|
|
ja kiedys chcialam dac kobiecie na przystanku bilet to mi podziekowala i nie wziela wiec nie bede juz nikogo uraczac niech płaca!!!
|
|
Jeśli by to był bilet dzienny ,którego w łomży nie ma to byś mógł TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ziaaam obejrzalem ten filmik i mnie wrylo w fotel. Jak mozna byc tak glupim i nie odpowiedzialnym zeby z dzieckiem tak sie pchac na ulice :( Zal jest tego dziecka. Chcialbym zeby dziecku nic sie nie stalo w tym wypadku.
|
|
w chinczyku ![]() urbi et orbi !
|
|
maro_134 to pewnie Ty miałeś wypadek, radzę załóż nowy temat na stronie głównej!!! Masz większe szanse kontaktu z nim...
|
|
maro_134 to zostaw Ty swojego meila tu na forum jak będzie w porządku to się odezwie. Szkoda mi tego człowieka co zginął ale i przy 30 km/h można zabić może szedł zamyślony lub miał jakiś problem. Każdy z nas ma coś takiego jak transcendencja i czasami sie nie kontroluje ![]() urbi et orbi !
|
|
Ja sprzedam za nie drogo używany tylko trzy razy w napadach ale bez monitoringu ;-) ![]()
|
|
No kto mógł wiedzieć jak nie ja haha ![]() urbi et orbi !
|
|
rarytasik a Ty co masz za sieć ze pisze debica ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |