środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSiole to naziole

Idiotka chyba założyła ten temat. Co ci zależy pójść? Sama się dowiesz. I tak partner za ciebie płaci. A białą bluzkę i czarną kieckę w domu na pewno masz. Nie zawracaj więc dupy ludziom swoimi dennymi problemami tylko się ogarnij i podejmuj normalnie dojrzałe decyzje.

Notabene: studniówka w 1LO przez ostatnie 3 lata była *********.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSiole to naziole

...ziaam tu przesadziłeś, dla kogo są pasy chyba dla pieszych i nie możesz nakazać jak kto przez nie przechodzi , ma prawo a ty masz święte prawo zatrzymać się i przepuścić pieszego. nie jesteś królem jezdni i gdzie się tak spieszysz chyba na tamten świat. Masz wielkie braki w kulturze poruszania się po jezdni, nie szanujesz innych użytkowników a szczególnie ludzi starszych. Dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu, kto ci dał prawo jazdy, takich samobójców jest więcej...zakuty ł... jak napisałeś...

odezwij sie na poczte

a nie jest tak, że każda linia ma jakieś swoje cyferki które informują kontrolera o numerze autobusu, linii, kierowcy? i że bilet działa tylko na jednym kursie.

ja kiedys chcialam dac kobiecie na przystanku bilet to mi podziekowala i nie wziela wiec nie bede juz nikogo uraczac niech płaca!!!

Jeśli by to był bilet dzienny ,którego w łomży nie ma to byś mógł

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

ziaaam obejrzalem ten filmik i mnie wrylo w fotel. Jak mozna byc tak glupim i nie odpowiedzialnym zeby z dzieckiem tak sie pchac na ulice :(
Zal jest tego dziecka. Chcialbym zeby dziecku nic sie nie stalo w tym wypadku.

w chinczyku

urbi et orbi !

maro_134 to pewnie Ty miałeś wypadek, radzę załóż nowy temat na stronie głównej!!! Masz większe szanse kontaktu z nim...

maro_134 to zostaw Ty swojego meila tu na forum jak będzie w porządku to się odezwie.
Szkoda mi tego człowieka co zginął ale i przy 30 km/h można zabić może szedł zamyślony lub miał jakiś problem.
Każdy z nas ma coś takiego jak transcendencja i czasami sie nie kontroluje

urbi et orbi !

Ja sprzedam za nie drogo używany tylko trzy razy w napadach ale bez monitoringu ;-)

No kto mógł wiedzieć jak nie ja haha

urbi et orbi !

rarytasik a Ty co masz za sieć ze pisze debica ???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org