Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielka kariera kierowcy Morawieckiego. Został pełnomocnikiem pełniącego obowiązki Prezesa Rady Ministrów do spraw rozwoju gospodarczego. |
haha noby ,. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielka kariera kierowcy Morawieckiego. Został pełnomocnikiem pełniącego obowiązki Prezesa Rady Ministrów do spraw rozwoju gospodarczego. |
A ja wam powiem, że rzadko kiedy ktoś wyśmienicie jeździ , gdy podchodzi do egzaminu, sama czasami mam problem z opanowaniem stresu (w życiu w ogóle ) i pamietam dzień kiedy zdawałam , I podejście klapa na placu, bo sprzęgło za słabo z nerwów wcisnęłam..., za drugim udało się, bo po mieście jeździłam pewniej. Ale tak naprawdę tylko trening czyni mistrza i trzeba pokierować autem sporo czasu.. w codziennej jeździe ( a nie od przypadku do przypadku ) by nabrać wprawy. Tak więc miejmy więcej cierpliwości na drodze dla początkujących ( choć to czasami trudne.. ;) ), bo sami to przechodziliśmy. A co do pieszych.. no fakt.. niektórym brak wyobraźni-zwłaszcza młodzieży, ale niestety czujność musi być.. z opowiadań od kogoś kto przebywał za granicą, dzieje się tak, że gdy pieszy wystawi tylko nogę na pasy, rząd samochodów od razu zatrzymuje się by go przepuścić, więc pozostaje tylko wziąć to sobie do serca..
|
|
Re: Wielka kariera kierowcy Morawieckiego. Został pełnomocnikiem pełniącego obowiązki Prezesa Rady Ministrów do spraw rozwoju gospodarczego. |
|
Wykłady teoretyczne z prawa jazdy XV. ZACHOWANIE SIĘ WOBEC PIESZYCH I ROWERZYSTÓW 1. Obowiązki i prawa kierującego pojazdem wobec pieszych Zbliżając się do przejścia dla pieszych, należy zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu. Nakładany obowiązek zachowania szczególnej ostrożności wynika z faktu, że: nie wszyscy piesi upewniają się, czy nie nadjeżdża pojazd, niektórzy piesi mogą zatrzymać się na jezdni lub zmieniać prędkość, nie wszyscy piesi będą spokojnie oczekiwać na możliwość wejścia na jezdnię, dziecko może wbiec na jezdnię bezpośrednio przed pojazdem. Kierujący pojazdem, który skręca w drogę poprzeczną, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pieszemu przechodzącemu na skrzyżowaniu przez jezdnię, na którą wjeżdża http://www.autocentrum.pl/prawo-jazdy/wyklady/zachowanie-sie-wobec-pieszych-i-rowerzystow.html
|
|
Dzisiaj odszedł wielki człowiek. Wspaniały człowiek, wielki przywódca Libii, cudowny ojciec, wspaniały mąż, genialny kompozytor, czterokrotny mistrz tańca. ![]() W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Żebyś tam był to byś wiedział że one były po drugiej stronie przejścia nawet nie musiały się przeze mnie zatrzymać na przejściu. a samochodu obok mnie nie było żadnego. Gdzie tu one straciły zdrowie najechałam na nie czy co? może tego nie pamiętam. A skąd wziąłeś te statystki że kobiety powodują więcej wypadków?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |