wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pięta achillesa PiSlamistów

p.s. Dlaczego ''sztab'' osób? Myślisz, że rzesze wierzących biorą się z nikąd? Na każdym kroku można zweryfikować twój pusty i zaślepiony ateistyczny umysł. są rzeczy, których ateiści nie przeskoczą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pięta achillesa PiSlamistów

święte słowa panie dzieju. ave satan

jeśli człowiek na prawdę wierzy w Boga to go ujrzy, moze nie w fizycznej postaci, ale w taki sposób, że dostrzeże wiele zmian w swoim życiu które są za sprawą Boga. Ja mogę powiedzieć, że Bóg wiele pomógł mi w moim życiu (nie chodzi tu o rzeczy materialne) i jakoś wiele z tych rzeczy stało się akurat jak się o to modliłem. Dziwne nie??
Ale działo się to dopiero jak moja wiara była głębsza ( nie twierdze ze jestem jakis super wierzacy, bo nadal grzesze itd i jestem tego swiadomy, ale czlowiek nie jest idealny). Widziałem również wiele rzeczy ktorych się na codzień nie widzi w czasie rekolekcji czy mszy, gdzie osoby były uwalniane od złego ducha (egzorcyzm) i nikt mi nie powie że diabel nie istnieje. A jak istnieje diabeł to Bóg tym bardziej. Widziałem wiele uzdrowień również fizycznych i psychicznych podczas modlitwy, sam również takiego uzdrowienia doznałem.
Pozdrawiam

witaj Dziadkowa ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=6kqlM0TNQDQ

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Dzień dobry wszystkim;-)

Po czym wnosisz, że jestem ateistą? Bo nie wierzę w Twojego Boga?
Sztab osób dlatego, ponieważ Biblia była wielokrotnie "poprawiana" przez i dla użytku kościoła.
Wiem wiem, mam pusty umysł. To świetny argument. :)

Kasia..

jedziecie po kimś a sami siedzicie przed monitorem od rana do wieczora

A ja tam kiedyś pracowałem miesiąc i nie narzekam. Szefowa była całkiem miłą kobietą. Pracownicy też zdecydowanie bardziej zgrani niż np. w Wiomarze. Miałem nawet propozycję dłuższej pracy ale odmówiłem dlatego że miałem wtedy także okazję pracować w moim zawodzie, co było mi bardziej na rękę. Mimo to zawsze można iść przepracować miesiąc i samemu sprawdzić a jak komuś nie odpowiada to przecież nikt do dłuższej pracy nie zmusza :)

Jest to identyczne równanie jak to, które opisuje powstanie/kreację Boga.

Ile może kosztować kapitalny remont mieszkania 60m2? wszystko od podstaw aż pod klucz.Także przeróbki hydrauliki i elektryki.

odezwij sie na murgrabia11@wp.pl

Pink Floyd Breathe

:)

Kasia..

Co do ciąży to nie wiem, słyszałam różne opinie, ale co do leczenia to nie polecam- byłam sama się przekonałam.

Polecam dr. Ścianę.przedewszystkim miły lekarz i bardzo dokładny, dbajacy o pacjentki.POLECAM!!!!!

Jeej co się wyprawia na tym świecie... :(

Wiemy tylko ze policja wciąż nie potwierdza, że ciało należy do byłego włodarza, ale wiadomo, że nie wrócił wczoraj na noc do domu i szukała go rodzina.

to tak jak w new jork-u.....

Kasia..

Mam kilka słów do dwóch kobitek, które wczoraj ok. 18.30 wlazły na przejście dla pieszych na alei legionów zaraz przed wjazdem na rondo, dzięki temu musiałam zmienić miejsce za kierownicą auta egzaminacyjnego, niech was kurczę piorun trzaśnie.
Miał ktoś z was podobnie?

Wczoraj dziewczyna zdawała po raz 17 i zdała, mówiła że to całe zdawanie kosztowało ją ok. 11 tys. zł, normalnie zazdroszczę jej cierpliwości.

A tak na serio to następnym egzaminie będę dwa razy bardziej ostrożniejsza, instruktor przestrzegał przed tym.

Meh - radio ma pełną skrzynkę i mejle nie dochodzą... nieładnie...

Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

tosiek86 a przeczytales to???????
to jeden artykul 3 razy przetworzony.
i nic wiecej niz na 4lomza...................
_______________________________-

W sklepie na stacji paliw Pryma jest sklep z materiałami do remontu domów . Tam dostałem namiary na fachowca który remontował mi mieszkanie . Cenowo był podobny do innych ale fachowość i kultura osobista na wysokim poziomie . Myślę że dobrze jest spytać o fachowca w składzie budowlanym bez znaczenia którym bo oni znają ich fachowość . Jestem również za tym aby jeden fachowiec robił wszystko bo bo później nie ma spychania że coś źle wyszło bo poprzednia ekipa coś spieprzyła .
Co do ceny to trudno coś powiedzieć bo to zależy od tego co chcesz zrobić i na jakim poziomie . Wiem z własnego doświadczenia że bardzo dużo wydaje się na rzeczy które nie jesteśmy wstanie przewidzieć przed rozpoczęciem remontu a które wychodzą podczas prac .

powadzenia zbyszek

Chodziło o nastawienie, nie "na " nastawienie, sorki.

Dr Ściana hm podobnie jak Dr Skrętek ( większość kobiet mówi o nim : nadaje się do leczenia ale starszych pań a nie kobiet w ciąży.) Osobiście chodzę teraz do Pana Sokoła na ks anny prywatnie to dopiero lekarz i sprzęt ma profesjonalny a nie stare komputery i sprzęt do badania usg jak za komuny on widzi wszystko Tobie mówi a Ty nie wiesz o co chodzi. Ja jestem w 7 miesiący ciąży i pracuje dalej :) Dziewczyny chodzą na zwolnienia bo są leniwe i nie chce im się pracować a ja nie wyobrażałam sobie siedzenia w domu i bezczynnego gapienia się w telewizor

Tak, ale naprawdę czasami egzaminatorzy potrafią przyczepić się o jakąś "pierdołę". Ja sama zdałam za pierwszym razem, ale to nie znaczy, ze będę dyskryminować tych, którzy zdają za na przykład 3. Bo na prawdę dużą rolę odgrywa stres... Sama miałam ogromny, ale jakoś udało mi się nad nim zapanować. A co do pieszych to zgadzam się niektóre "święte krowy" nie patrzą tylko idą! Wjechać w tyłek jednej lub drugiej może by się nauczyły czegoś. Ja sama osobiscie jak widze egzamin nie podchodze do przejscia, żeby spokojnie osoba zdając mogła przejechać.

Jak to tak można biednych ludzi prześladować i ganiać, to nieludzkie :/

;)

badziewie z lat 80 nic w nim romantycznego.

http://www.youtube.com/watch?v=c2MgwAJrfXo

To jest romantyczne a nie Twój badziewie ;)
Classics 80´s Top Ballads & romantics songs Part

http://www.youtube.com/watch?v=Opj9ZH37sMQ

The Temper Trap - Love Lost
http://www.youtube.com/watch?v=yMuuc_pqx2s

Plan B - Love Goes Down
http://www.youtube.com/watch?v=q5lGCXiTHaY

leda na przejściu tak, ale gdy jest na chodniku, a nadjezdza pojazd i pieszy wchodzi na przejście, to prawo jest po stronie kierującego. KIERUJĄCY POJAZDEM ZNAJDUJĄCYM SIĘ BEZPOŚREDNIO PRZED PASAMI MA ZAWSZE PIERSZEŃSTWO PRZED PIESZYM WCHODZĄCYM NA PASY Z CHODNIKA!!!

ultra
Znalazłam informację ,że to polski zespół i byłam mile zaskoczona :)

Kasia..

ja tam nikogo nie oceniam ale ponoć 'najgorsze' do leczenia/współpracy są kobiety w ciąży i dzieci do 1 roku życia (w domyśle matki histeryczki które wiedzą lepiej) wieczne pretensje żale i fochy...więc z całego serca współczuję ginekologom i pediatrom że wpakowali się w takie bagno :) czy byli świadomi tego na co się piszą czy nie to nie istotne....

Dla spragnionych muzycznych wrażeń w Łomży :)

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019391,title,Tajemnicza-smierc-bylego-wiceprezydenta-Lomzy,wid,13912014,wiadomosc.html

Witam, słuchajcie jestem studentką zaoczną, studia w Białymstoku i szukam pokoju do wynajęcia tylko na weekendy, jeśli ktoś ma jakieś namiary na kogo kolwiek to proszę piszcie!

do niektórych wypowiedzi... 3 raz to nie 10, 17.. Jaki stres? Za kierownicą nie ma miejsca na stres, nawet jeśli to egzamin.. Potem wyjedzie na ulice taki strachliwy, będzie hamował nie wiadomo kiedy, a po trasie, jak z naprzeciwka będzie jechało auto to zjedzie tak, że zaliczy pobocze i przy okazji może zrobić komuś krzywdę. Jeżeli ktoś popełnia błędy na egzaminie kilku, kilkunastokrotnie najprawdopodobniej nie nadaje się do jazy, jego niedouczenie i błąd może się zakończyć dla kogoś tragicznie. Po to właśnie jest egzaminator, żeby wykluczyć tych nienadających się.

Jedzie może ktoś jutro do Warszawy rano i mógłby przekazać kilka papierów dla osoby w umówionym miejscu?
Bardzo pilne i proszę o pomoc.

o he ....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org