Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NATO chce rozbudować siły szybkiego reagowania |
U katolików jest wolność możesz robić co chcesz sam za siebie odpowiadasz ale cwaniaczku spróbuj w sektach same zakazy to jest religia która na świecie ma więcej wrogów i jest najbardziej zwalczana .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NATO chce rozbudować siły szybkiego reagowania |
Jestem pewny w 99,99 %, że młody łasy na kasę wygonił cię od konfesjonału, a stary wysłuchał, porozmawiał i dał rozgrzeszenie. Tak na marginesie, ciekawe ilu byłoby katolików jakby chrzest - włączający nowego człowieka do kościoła odbywał się np. w wieku 18 lat, jak człowiek jest już dorosły i sam może wybrać co jest dla niego dobre, a nie jak to się dzieje teraz niemowlaka rodzice zaniosą do kościoła i już mamy nowego katolika.
|
|
@Coccolinelle: to wyjedź, siedź tam i nie wracaj :) @znajomy88: właśnie dużo opinii tego typu słyszałam... no i też strój dla wielu dziewczyn jest problemem... Są pewne wymagania i chyba w Łomży tylko tam.
|
|
dzisiaj jest wspomnienie liturgiczne bl.ks.Jerzego Popieluszki,przypominam,ze byl to ksiadz katolicki zamordowany za wiare-meczennik.
|
|
Ty to masz te problemy na punkcie wiary
|
|
post wpadl przypadkiem do drugiego tematu, wiec tutaj powtorze. Obstawiam, ze starszy wysluchal, a kosciol na woj. Posliego? :P
|
|
ja sie spowiadam i dobrze mi z tym :-) :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |