Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Marian Nieciecki poprze Agnieszkę Muzyk w ramach obozu Kukiz, który formuje się w Łomzy? |
Łebkowscy sprzedają też w Łomży na rynasie. Mają to samo co w firmowym sklepie na Nowogrodzkiej? Bo nie dawno kupiłam u nich kaszankę..ładnie wyglądała..a w domu okazało się ze bez smaku..blee..zepsuli się trochę chyba..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Marian Nieciecki poprze Agnieszkę Muzyk w ramach obozu Kukiz, który formuje się w Łomzy? |
a o jaki samochód chodzi?
|
|
Re: Czy Marian Nieciecki poprze Agnieszkę Muzyk w ramach obozu Kukiz, który formuje się w Łomzy? |
Hej co sądzicie na temat Dr. Macieja Skrętka?? Bo ja zaczęłam prowadzić u niego ciąże ale szybko zrezygnowałam z dalszych wizyt. Zero jakiegokolwiek podejścia ,byłam traktowana jakbym wcale w ciąży nie była i za 5min w prywatnym gabinecie u tego dr zapłaciłam 70zł
|
|
Czasami warto poczekać na promocje;) ![]() http://wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,6218081,Szalona_promocja_w_Realu___notebook_przeceniony_o.html
|
|
Ratownictwo i Szkolenia zajmuje się profesjonalną organizacją szkoleń z zakresu pierwszej pomocy dla każdej grupy odbiorców. Wykwalifikowana kadra gwarantuje wysoki poziom kursu, a zarazem zadowolenie kursantów. Szkoleniowcami są ratownicy medyczni, lekarze i pielęgniarki pracujący na co dzień w Zespołach Ratownictwa Medycznego. W ofercie: szkolenia dla firm, szkół nauki jazdy, nauczycieli, rodziców i klientów indywidualnych E-mail: b.domian@ratownictwoiszkolenia.pl Numer telefonu:507-441-114 Strona internetowa: http://ratownictwoiszkolenia.pl/ Zapraszam
|
|
Moja znajoma chodziła do niego ale była tylko na pierwszych dwóch wizytach po których miała takie same zdanie jak Ty i przepisała się do ginekologa na Polowej.
|
|
Smaczne wędzonki kupisz na Allegro.Takich wyrobów nie ma w Łomży i okolicy są tylko podróby.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |