poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co się dzieje z Jarosławem Kaczyńskim?

nieznajoma43 pisze prawdopodobnie prawdę. Korzystałam z usług tej restauracji z siedzibą pod innym adresem. Faktycznie obiecuje dużo, gorzej z solidnym wywiązaniem się z umowy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co się dzieje z Jarosławem Kaczyńskim?

99% kazdego spoleczenstwa do debile i idioci sa przeznaczeni do prostych prac za 1000 zl zeby te 10 procent moglo zyc godnie

Też gram na basie i mam sporo czasu. Jaka to kapela? Zarobkowa, rekreacyjna? Zostaw jakiś namiar na siebie, GG czy coś.

Wklej fotkę :):)

kazdy pcha sie do budzetowki,zeby zyc z podatnikow,darmozjady jedne,do roboty obiboki,w Lomzy jest duzo pracy tylko ze placa tak jak placa ale te 1100 zlotych i tak musza zaplacic za prace i za 160-165 godzin miesiecznie przepracowanych godzin,tak wiec nie jest zle.Pracowac tylko trzeba i nasze miasto bedzie sie rozwijalo a nie tylko czekac na zapomogi,

http://www.um.lomza.pl/index.php?wiad=323 ???

" Przepustowość łącza internetowego wynosi 256 Kb/s
Dostęp do internetu jest monitorowany pod względem legalnego wykorzystania, posiada zabezpieczenie w formie firewalla. Bezpłatny dostęp jest ograniczony do <1 godziny> dziennie dla jednego komputera. "

??? TYLKO JEDNA GODZINA DZIENNIE ??? KORZYSTACIE Z TEGO ???

@powerfulpk

W połowie ronda (Czerwone) stoje, patrze w prawo pusto, z tylu pusto, czekam.... czekam...

Gdybyś chciał zawrócić, czekalbyś jeszcze jedno czerwone

To jest chore! Gdzie projektant i osoba, która wpadła na tak szalony pomysł czyli inwestor?
Tak marnowane są nasze pieniądze!

Można było to załatwić dużo taniej, szybciej, prościej, bezpieczniej i ruch byłby o niebo płyniejszy

Nie kupuj cd
Kup na usb

I co w tym dziwnego? Po to sa hotspoty. Do SKORZYSTANIA a nie WYKORZYSTYWANIA. Hotspoty mają słuzyć do dostępu do sieci w pilnej potrzebie a nie korzystania 24h jak ze stałego łącza.

H&M w Białym

Trudno powiedzieć :)
Generalnie jak Katolicy czegoś nie rozumieją to mówią, że to przeznaczenie, albo wola boża.

PCHAĆ PCHAĆ, ALE DLACZEGO W GMINACH PRACUJĄ RODZINAMI? DLACZEGO, JEST TAK, ŻE W 2 POKOJACH JEST 7 OSÓB, Z CZEGO MOŻE JEDNA FAKTYCZNIE COŚ ROBI?

TO JEST ŚMIECH NA SALI!

Nie wiem jak to działa, ale ostatnio na skate parku nie dało mi się połączyć w ogóle przez komórkę

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Po pierwsze zadzwon do banku,

urbi et orbi !

Z Play faktycznie mogą być problemy z zasięgiem i to w samej Łomży. Nie mniej jednak można sobie w telefonie zmienić operatora Z Play na Plus (bez żadnych kosztów oczywiście i będzie grało :) (Do końca roku Play korzysta z nadajników Plusa)

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=26627

Taa ... widziałem te przyszłe "elyty" w niedzielę wieczorem w Kauflandzie ... w krótkich gaciach, podpite, ze zgrzewkami browarów w łapach ... buahahaha ...

caractère allemand

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org