środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fajnie nie?

Polecam przychodnie Remedium za poczta na Zawadzkiej.
Swietna jest p.dr Kulesza.
Tel do przychodnii 086 2184420,rejestruja od 7.00

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fajnie nie?

Treść jest ukryta

A nie lepiej zrobić takie spotkanie w Centrum Katolickim.

Ło matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To już i za suszoną pietruszkę i majeranek zamykają ???

Co się z tą Polską porobiło ??

To na pewno jest zamach na demokrację :)

Tak jest ale jeszcze żeby mi nie pokazywały tego palca to jeszcze by było ok:(

Witam.Dzisiaj na ulicy Strzelców Kurpiowskich,niedaleko wulkanizacji znaleziono pęk kluczy w czarnym,skórzanym futerale.Właściciela prosimy o pilny kontakt.Pozdrawiamy!

nieraz jest zupelnie inaczej niz my to widzimy... żadna para nie pokazuje innym ze np.dzieje sie cos zlego w ich zwiazku bo to sprawa miedzy nimi ..
każdy z nas ma pewne oczekiwania i wiadomo na początku zawsze jest pieknie ładnie a dopiero po 3 miesiacach zauwazamy wady osoby z którą jestesmy ..podstawą każdego związku jest szczera rozmowa bez tego daleko nie zajdzie dana para..
a teraz swiat to niezly pierdolnik .. mlodziez wychowywana jest tym co puszczają w tv albo inetrnet a jak wiadomo internet to jeden wielki smietnik..
ale tez zalezy co ty masz na mysli załozycielko tematu .. to ze ktos jest w zwiazku to nie mozesz mu brionic pisac smsow czy na gg ze znajomymi ani sie znimi spotykac.. trzeba zaufania troche miec ..a nie zamykac w klatce..
na wlasnym przykladzie ci powiem jestem w zwiazku juz spory kawał czasu jednak zadne z nas nigdy nie mialo stawianych zadnych warunków kazde z nas ma swoich znajomych mamy tez wspolnych widujemy sie z nimi albo razem albo oddzielnie..
a jesli chodzi ci o to że on zdradza.. to widocznie nie dojrzał do bycia w związku .. bo moim zdaniem związek powinien byc dla odpowiedzialnych ludzi...

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

czy docenia?? chyba nieliczni ale duzo tez zalezy od dziewczyny .. naprawde i to są slowa mojego brata...

jesli dziewczyna nie jest godna tego by z nia byc to facet szuka innej normalne prawda??

Dziewczyna powinna sie szanowac.. powinna szanowac swoje ciało ...
to wtedy inni tez ja beda szanowali

tak to prawda. Brat ma racje musza sie szanowac ale także musza wiedziec czego chca a le i sa dziewczyna własnie które nie wiedza czego chca i szukaja przygód a pozniej jest upsss... wpadłam ale z kim phi chore;/

Gdzie w Łomży znajdują się jakieś perfumerie??

Chciałem kupić 3-4 kg siemienia. Wiem, że jest w aptekach, ale tam nie opłaca się kupować większej ilości, bo wychodzi drogo ponad 20zł za kg. Wtedy już lepiej zamówić na allegro. Na rynku przy PKS siemienia też nie widziałem. Czy w Łomży poza aptekami można kupić nasiona lnu?

kot11111 nie zmieścił tego ogłoszenia na forum bo chce kogoś zatrudnić, on/ona cytuje tylko ogłoszenie zamieszczone przez kogoś innego. Jest to nawiązanie do tematu o pracy dla opiekunki (8h dziennie za 400zł). Darujcie sobie epitety pod jego adresem. To jest forum i kot11111 chciał podyskutować na tema tego ogłoszenia i poznać opinie innych.

692477413 gwardiak i ma konie ale nie wiem czy to o to chodzi:-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org