piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tak nas widzą w USA: Kościół, korupcja, antysemityzm

Z pomocą ptysiowi przybyło 20 kibiców ŁKS-u i rozgromiło buraków z białegostoku. Zawieźli go do szpitala. Po drodze kierowca busa z kibicami nagle zahamował, a że ptysiu miał nie zapięte pasy to wyleciał przez przednią szybę wprost na....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tak nas widzą w USA: Kościół, korupcja, antysemityzm

marta50:
cyt: "Jeśli miałabym męża pijaka to napewno nie pozwalałabym mu siadać za kierownicą. Tylko mi tu nie mówcie, że co by było gdyby mi się nie udało".

Chcesz jeszcze pogadać na temat tych bidulek - tj nieszczęsnych żon pijaczków za kierownicą?? Przeczytaj niżej...

"Jak poinformował we wtorek rano komisarz Marcin Szyndler z Komendy Głównej Policji, w ciągu 4 dni zatrzymano także 2 tys. nietrzeźwych kierowców. "Patrząc na średnią z ostatnich tygodni, w ciągu ostatnich dni było mniej pijanych kierowców. Mimo to nie obeszło się bez tragicznych zdarzeń. W poniedziałek wieczorem w woj. kujawsko-pomorskim pijana kobieta wjechała samochodem w grupę rowerzystek. Zabiła na miejscu dwie z nich" - powiedział Szyndler."

Zawsze muwiłem, że baby to przyczyny nieszczęść połowy tragedii w historii ludzkości. Jak nie migrena, to ciąża, jak nie przyczyna wojny, to jazda po pijaku. Nie powinni im wogule wydawać prawka!

maciek
Ale ja to pisałem w związku ze zdjęciem schronu. Do tematu wujka Josepha się nie wtrącam:)

pytanie: wy dzieci nie chodzicie na cmentarz w święto zmarłych ???

aby nawiązać kontakt między 2 światami.

Gdy już nawiązali kontakt między dwoma światami i napili się coli poszli na spacer do Łomżyńskich ulicach. Po czterech minutach spaceru do ptysia i jego nowej dziewczyny podjechało czarne BMW. Wysiadł z niego ...........

Alfons jego dziewczyny, w kręgach przestepczych znany jako Biseksualny Maniek. Złapał ptysia za kark i tak do niego powiedział...

To gdzie Ty mieszkasz że muszisz aż pociągiem nocnym jechać a potem autobusem ??

A ty z jakiej wiochy się urwałeś?

Ja byłem teraz w na cmentarzu 10min. temu wrócilem przepieknie !

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Ratujmy Łomżyńskie Zabytki bo za kilkaset lat moze to byc nasz pomnik !

Hans Kloss - ne obrażaj ludzi. Ilu jest prwadziwych łomżan, zambrowan, grajewian, kolnian czy warszwiwaków z dziada pradziada? Wiekszość z nas to pierwsze lub drugie pokolenie, o dzieciach nie wspomnę. Więc takie pytanie świadczy o tym, że prowokujesz niepotrzną i głupią dyskusję, albo sam jesteś burakiem i to cukrowym.

Wstałem, podszedłem do okna. Zachodzi czerwone słoneczko. Popatrzyłem na południe..., sympatyczne i słodkie to nasze osiedle: Jantar :))

Jakie osiedle?? :)

Hans kKlos - rozwiń może swoją myśl. Bo ja albo jestem już pijany, albo jeszcze nie wytrzeźwiałem i nie bardzo cię kumam, co masz na myśli pytając o łomżyńskie buraki.

Autor: Hans Klos (---.242.81.adsl.skynet.be)
Zobaczcie , ten prostak w Belgii kible sprząta i nogą mu pokazują tam co ma robić. Szkoda Z TAKIM JEŁOPEM DYSKUSJI.

Hans z ciebie taki Łomżyniak jak z koziej dupy trąba. Dam ci dobra rade weż kij zrub koło i jeb.. sie w czoło. Wieśmaku!!!

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Kefas, co robisz w Choroszczy ??

Kilka porad gry wstępnej przed miłością.

Delikatne pieszczoty, czuły pocałunek, szept: "kochanie, mam na ciebie ochotę"... W jaki sposób dajecie sobie znać, że macie ochotę na chwilę zapomnienia?
W ankiecie "Gdy chcę się z nim kochać", 19 proc. kobiet przyznało, że mówi o tym wprost.
Dwie odpowiedzi uzyskały taką samą liczbę - 15 proc. Kobiety przyznały, że ich sposobem na mężczyznę jest szept do ucha "chcę ciebie kochanie" oraz mruczenie na kolanach partnera. 11 proc. spragnionych dziewczyn zakłada po prostu seksowną bieliznę i w ten sposób jest pewna, że partner domyśli się, o co chodzi.

Co dziesiąta kobieta, która oddała swój głos w ankiecie, zaciąga partnera do sypialni. Niewiele kobiet zaczyna miłosne igraszki od drapania mężczyzny za uchem lub striptizu. A szkoda, bo striptiz byłby zapewne bardzo miłym rozpoczęciem gry miłosnej.
Pozostała liczba kobiet (23 proc.) ma zupełnie inny sposób na zakomunikowanie mężczyźnie, że ma na niego ochotę. A jak to robi twoja partnerka? Podziel się swoimi doświadczeniami.

Pozdrowienia.

peter ja jestem lomzyniak ale nie uwazam zebys byl moim ziomalem

dawali konserwy i to jeszcze nie tak dawno

panidomu moje posty nikgo nie obrażają więc dlaczego Ty obrażasz mnie? Post jest publiczny więc wypowiadam swoje zdanie. Czy tam jest zimno? Brudno? Dzieci są zaniedbane? Wątpię. Jeśli tak nie jest to nie rozumiem problemu, teraz warunki sa gorsze, będą lepsze. Zawsze można dziecko zabrać albo próbować przenieść jeśli coś nie odpowiada.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org