środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
chore państwo PiSlamskie

także jestem przeciw. Jeżeli lekarz odczyta dane z takowych dowodów to policjant także, a co co policji informacje o chorobach? Będą grzebać w naszym życiu jak w "koszu". A te wszelkie zabezpieczenia w kieszonkę mogą sobie wsadzić, jeżeli na dzień dzisiejszy są tacy co potrafią kody łamać to i za dziesiąt lat tacy się znajdą, kto wie czy nie jeszcze lepsi.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: chore państwo PiSlamskie

Na pewno budżetówki są najlepsze.

To akurat wiem ale bardziej mi chodziło o firmy prywatne, bo właśnie w nich rożnie bywa

i tu was zaskocze...bo zrobili nalot na pewnego handalrza , chlopak troche zbyt dlugo sie zabawial w dilerstwpo az w koncu sie skonczylo

akurat byłam na przesłuchaniu jako świadek w sądzie biskupim i przewodniczący powiedział mi, że pan młody podstępem doprowadził do braku zapowiedzi w jego parafii, gdzie miał stały pobyt zameldowania, a nawet jeśli by miał czasowe zameldowanie to musi upłynąć minimu pół roku, żeby byc parafianinem a w tym przypadku, w którym byłam świadkiem okazuje się, że miał dopiero półtora miesiąca czasowego zameldowania i ksiądz główny sędzia właśnie ten przewodniczący powiedział, że to poważne uchybienie.

hmmm... też mam pytanie :] A gdzie się podziały tamte prywatki? Pewnie i tam tacy faceci sie znajdą ;) a tak poważnie moim zdaniem jest wiele fajnych kobietek i facetów tylko dopiero wydają sie nam fajni jak są tymi odpowiednimi :) Więc jeżeli Tobie nie odpowiadają to nie znaczy ze ich nie ma ;) Powodzenia w poszukiwaniach ;)

są zarówno i normalni faceci i normalne kobiety po 30-stce , ale trzeba dobrze szukać i uzbroić się w cierpliwość. "każda potwora znajdzie swego amatora"

Dialog komedii " Miś":

"– Tak sobie czasem myślę, czy miłość to w ogóle jest w życiu możliwa, czy to w ogóle jest takie cóś, no miłość, czy to w ogóle jest możliwe?
– No, w telewizji to często pokazują miłość, jak jacyś tam się kochają, albo mówią... "

http://www.youtube.com/watch?v=P6ox2HUMbz4

<>, cała prawda.

no wlasnie
chodzi mi o osoby po przejsciach, ja trafilam na kilku facetow po rozowdach no i na poczatku facet wydaje sie ok ale zaraz okazuje sie inaczej bo jak jest wyksztalcony i ambitny to nie ma czasu dla kobiety.
fakt mam duze wymagania ale sama tez wiele oferuje i nie prawda jest ze nie ma sie czasu w tym wieku.
'sama wychowuje dziecko , zajmuje sie domem pracuje ale mam czas dla 2 osoby i jestem w stanie posieciec sie dla kogos nie dlatego ze musze tylko dlatego ze chcialabym.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Pytanie jak wyżej. Czy ktoś się orientuje co to za ładny budynek postawiono przy kościele Boboli przy ulicy Wąskiej. Czy to jest coś w stylu centrum katolickiego czy jakiś budynek mieszkalny?

Jeżeli to dom dla księży, ja więcej na tacę nie daje ani grosza !

Może ktoś polecić firmę, w której zdołam wymienić butlę 20 kg z dwutlenkiem węgla? Może orientuje się ktoś w cenach?
Jedyne firmy, które znalazłem to GAZ-BEKA i Gaspol, ale nie wiem, czy wymieniają takie butle.
Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki.

Kaucja za butle 30kg to kosz rzędu ok 500zł (Miliszkiewicz)

JAK SIE PODOBAU ?

przez 12 lat mozna awansowac...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org