Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS znowu będzie miał kłopot, wysokie nagrody dla swoich ambasadorów. Koryto + |
czy ktgos coś wie na temat nowej usługi internetowej na terenie miasta - jakis bezprzewodowy internet bardzo dużej szybkości przesyłu - płatny coś sie takiego nowego pojawiło - co to jest i gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS znowu będzie miał kłopot, wysokie nagrody dla swoich ambasadorów. Koryto + |
ja mam kompa do samochodów chcesz to się odezwij pawel.rogalski@o2.pl
|
|
Re: PiS znowu będzie miał kłopot, wysokie nagrody dla swoich ambasadorów. Koryto + |
alimenty są na dzieci, nie zapominajmy o tym...
|
|
hot spot dziala na skeate parku tylko jest problem. na balkonie zasieg spoko w mieszkaniu lipa. jak myslicie czy jak kupie Repeater-Range Extender (wzmacniacz sygnalu wifi ) to poprawi mi zasieg w domu? ?? gdzie w lomzy mozna kupic takie urzadzenie? w kilku sklepach bylem i nawet nie wiedza co to jest...
|
|
Do Kamy. Współczuję, wiem jak się czujesz, nie załamuj się. Staraj się o separację z orzeczeniem o jego winie. Wtedy będą przysługiwały alimenty nie tylko dla dzieci ale i dla Ciebie. Z mieszkaniem obawiam się, że nie będzie łatwo. Obydwoje macie takie samo prawo do zamieszkiwania. Musicie dojść między sobą do porozumienia, tak byłoby najlepiej. Wtedy jedna osoba może spłacić drugą (można w ratach w przeciągu chyba 10lat maksymalnie). W najgorszym wypadku sprzedażą może zająć się Sąd. Najlepiej jakbyś coś poczytała o tym. Trzymaj się. Pamiętaj, że życie na tym się nie kończy, a TEGO ZIELA TO PÓŁ ROWU!
|
|
Kup antenę do odbioru sygnału wifi na allegro na pewno coś znajdziesz.
|
|
i gdzie ja zamontuje i podlacze do laptopa? kable ciagac?
|
|
moduł
|
|
a jam rodowity lomżyniak z dziada...,a nie mam pojęcia gdzie jest ul.Towarowa.Tam ponoć znajduje się ów Lombaz. dzięki TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
a raczej autoantysemityzm... nvrmnd.
|
|
to wasi zimkowie roztrząsają gnój na okolicznych polach. Ja nie rozumiem czemu wy udajecie ,że ten zapach jest wam obcy. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
czy jak ktoś nie ufa , nie darzy sympatią , ma złe zdanie i potrafi je uzasadnić o żydach to jest antysemitą? proszę o odpowiedź na to pytanie.
|
|
Masz rację!!!! A Ci którzy w życiu nie jechali rower po ścieżce rowerowej to powinni zamknąć gębę, bo nie po to są robione one, aby sobie utrudniać życie!!!! A tu potrzebna jest chyba TV aby pokazać mądrość naszych urzędników i ciekawe jakie wtedy będą mieli miny!!!!
|
|
o wlasnie tez szukam kto ma program do mondeomk1 2.0 16v juz od dawna
|
|
Podaj e-mail.
|
|
Andy C- akurat nie jestem z Łomży tylko z okolic i nie szukam tylko i wyłącznie na terenie Łomży :) Hm nie wiem co masz na myśli poprzez zmienienie nastawienia czy obniżenie poprzeczki. Ja nigdy nie miałam żadnych poprzeczek i nie oceniam mężczyzn tylko po wyglądzie. A w teorii i praktyce "Men have many chances if they want, so try" :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |