Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Traktat Lizboński - Manifestacja UPR przed sejmem! |
To ze w Polsce mozna poznac po slupach wysokiego napiecia, ale te wzgorza, samochod i czerwone dachy troche myla....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Traktat Lizboński - Manifestacja UPR przed sejmem! |
Gratuluję Łks-owi rozgromienia Unii (4:1). Szkoda tylko, że wchodzimy do II ligi bez stadionu,a z marnym boiskiem... Rajcy weźcie się do roboty. Klub jak dstąd wywiązuje sie z obietnic i nie przegrał jeszcze żadnego spotkania, a wy jak zwykle... Stadionu nie ma!
|
|
Kuuuuurde Jak wlazłeś na górę ????, ja nie mogłem się tam dostać W tym roku byłem i od razu wiedziałem - powinienem mieć nagrode?? Niestety mam zdjecia tylko z dołe , ale okolica niesamowita - jeszcze fajniejsze są te tony żelaza - jakieś całe konstrukcje kratowe ciągnące się kilkaset metrów Pozdrowionka
|
|
Te Miejsce Jest Fazowe :D:D bym chciał teraz obejrzeć Czarnobyl :-) A nagroda to PIWO ! Kokosz
|
|
|
lipa... nie wygralem :(
|
|
Bójcie sie hamy do 2 ligi wchodzimy :) A co do stadionu to nie ma sensu inwestowac w kupe "gówna"bo wydanie kilkuset tysięcy złotych to duzy wydatek lepiej zbudowac nowy stadion a za te pieniądze kupic jakiegos sensownego napastnika :) ŁKS ŁOMZA ! --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
To według mnie Akcelerator gdzie fizycy przeprowadzaja badania tak mi sie zdaje !Największy w Polsce cyklotron znajduje się w Środowiskowym Laboratorium Ciężkich Jonów w Warszawie.
|
|
Ty nawet badań lekarskich nie przejdziesz. Zostały ci wrotki.
|
|
a która teraz godzina ? --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |