czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dialektyka marksitowska wiecznie żywa

http://www.unicef.pl/projekty/akcje/kryzys-zywieniowy-w-rogu-afryki_37

Media do dziś przeżywają tą całą katastrofę pod Smoleńskiem, politycy pobierają ogromne pensje mając głęboko wszystkich i wszystko inne dookoła, nie mając o życiu i głodzie zielonego pojęcia. W Afryce w tej chwili z głodu umierają dzieci, panuje tam największa susza od 60 lat.
Nie karzę nikomu wpłacać choćby złotówki, wiem, że zaraz pojawią się komentarze internetowych szczekaczy w stylu: "A czy mi ktoś pomaga itp".
Ale jeśli ktoś chciałby pomóc w zamieszczonym linku jest numer konta, na który można wpłacać pieniądze na rzecz tych umierających dzieci. Naprawdę liczy się każda złotówka, nikt przez to nie zbiednieje a jeśli uzbiera się większa liczba osób chcących pomóc i wpłacić po tej głupiej złotówce czy 5 to wiele dzieciaków może zjeść obiad. Tych, których to nie obchodzi proszę o nie komentowanie. Dzięki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dialektyka marksitowska wiecznie żywa

heja ja tak sobie tutaj zerkam a tu pustooooooo :)nio sie nie udzielam bo praktycznie ciężko mnie zastać w domku ale o was pamiętam i jak tylko mi sie okazja trafi na spotkanie się choć na pół godzinki to ją wykorzystam :)pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia ja jak zwykle zaraz zmykam z domkuu na spacerek:)

Na zachodzie też jeżdzą na podwójnym gazie. Np. Włochy, Hiszpania, Grecja...
Ale tępić trzeba.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Prostaku, napisałem ten post po to, żeby ktoś kto dostrzega więcej niż czubek własnego nosa i chce pomóc-mógł to zrobić. Nie zamierzam afiszować się ile wysłałem i czy w ogóle to zrobiłem, nikogo nie zmuszam do wpłacania pieniędzy. Co ma "katastrofa" do tego? A to, że zamiast pomóc ubogim rodzinom, których w naszym kraju jest setki to wypłacili ogromne sumy niby wielce poszkodowanym rodzinom ofiar! Tylko za co?

Witam, gdzie jest ten klub i ogólnie jak wrażenia?

http://allegro.pl/mega-promocja-nowy-rower-elektryczny-od-1-zl-bcm-i1772228181.html

Ellie Goulding Starry Eyed

http://www.youtube.com/watch?v=JmnHN8BZLg0&feature=related

512-149-278, wyjazd wieczorem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org