środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W Łomży powstanie ?

Odniosę się tylko do pierwszego ze zdjęć (http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=12452). Zauważ. cie jak to jest napisane Gwałciciel-kara więzienia, Dziecko-kara śmierci. W sumie niby wszystko ok, ale gdzie w tym wszystkim jest prawdziwa ofiara jaką jest kobieta która została zgwałcona?.
Kobieta taka ma w większości przypadków szczęśliwą rodzinę, powiedzmy dwójkię zaplanowanych dzieci, pracę, dom. Gwałt burzy jej dotychczasowy ład całkowicie. Skoro w ciąży to problem w pracy, mąż się odsunął bo nie jego, itp. Nie mówcie tylko że tak nie jest !, Tak jest ZAWSZE!. Ktoś powie "dobry to jeszcze przytuili" a co czuje facet kiedy jego żona ma dziecko z innym i nie ważne jak. Fakt jest faktem iż wszystko wali się kobiecie na głowę. Ale kogo to obchodzi?!!. Co potem czuje rodzina widząć skaczącego dzieciaka baaardzo podobnego do "pana" który mamę/żonę zgwałcił. Zabicie małego człowieka jest złe, bardzo złe. Ja osobiście jestem przeciw. Ale.... Zawsze jest ale. Ale czasem jest to jedyne wyjście by przywrócić jako taki ład w danym kręgu osób, bespośrednio związanych. I tak zawsze najgorzej wychodzi na tym kobieta!.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W Łomży powstanie ?

SN4P co ty masz do mnie? Nigdy nie mówiłem o UFO, najwyżej o UFC ;-) Pewne źródła mówiły o wągliku w Klewkach, a nie o UFO. Post jest po to aby nie zapierniczać od siłowni do siłowni po całym mieście bo i tak po jednym razie niczego się nie dowiem. Niech się wypowiadają ci co chodzą, ale na temat, a nie o żonach instruktorów.

oooo

SN4P co ty piszesz? Konkretne odpowiedzi padły 2 na samym początku, reszta to dywagacje na temat trenera w jednej z siłowni. Sądzę, że w Łomży jest więcej jak dwie siłownie, może ktoś coś konkretnego jeszcze napisze.

Nasza

A może na Polowej 19, tam gdzie było kiedyś Biuro Wystaw Artystycznych, a teraz naprawa telefonów.

Chodzi mi o Magde J. z domu dziecka - moze ktos ja zna?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org