Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podarunek od USA |
Czyli znowu padła centrala w Łomży... Im więcej osób zadzwoni tym szybciej to naprawią... także dzwońcie ile wlezie, bo infolinia darmowa: 0 800 102 102
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podarunek od USA |
MrS: milcz jak mówisz do mnie w ten sposób.
|
|
U mnie tak samo jest!!!! Najgorzej było wczoraj wieczorem(piątek) jeju wkurza mnie po prostu konkretnie!!! Mam nadzieje, ze się poprawi!!!
|
|
To jest zwykłe skurwysyństwo, aż się scyzoryk sam w kieszeni otwiera! W poniedziałek idę zerwać umowę!
|
|
OOOOOO tego jest sporo był taki temat...
|
|
Tylko "Mechaniak"!!!
|
|
Neostrada mi tez zle chodzi od wczoraj. Ledwo sie strony otwieraja, o sciaganiu czegokolwiek nie ma mowy. Wlasnie mialem sie dobic na forum zeby watek zalozyc a tu prosze :) Ktos u gory b.dobrze poradzil-dzwoncie ile sie da (ja juz zadzownilem) i mowcie ze tak samo maja inni posiadacze neo z Lomzy. Beda wstawiac kit "ze tylko pan/pani dzowni z tego kierunkowego" ale potem rusza sie i zaczna cos robic. zawsze tak bylo. najgorzej nie zglaszac bo oni sami z siebie nic nie zrobia. Ja mam 128 i czekam na upgrade do 256-moze to z tym zwiazana jest awaria? znaczy zaczeli masowo userow 128 naszego kierunkowego ciagnac do gory? W takich przypadkach pada im caly system, to juz regula. Ostatnio taka wieksza awaria byla w okolicach sierpnia gdy przygotowywali sie do wprowadzenia predkosci 2 mbity/sek.
|
|
stary - niedźwiedź
|
|
Niedźwiedź - Brunatny
|
|
kamilo ale pokazuje mu transfer nawet 320
|
|
ptysiu i co z tego mi teraz pokazuje prawie 400 kb s
|
|
nie interesuj sie bo w pstysiego pyska dostaniesz ;D
|
|
człowiek - samotność Zbych
|
|
samotność----------->tesknota
|
|
|
Więc do poniedziałku ;) Pozdrawiam
|
|
Ja terz dzwoniłem przetwilo u muwią że ''jest jakas awaria na kilku numerach kierunkowych w polsce, starają sie tą naprawic, ostatecznie problem rozwiąrze się w poniedziałek''
|
|
Mam neostrade jak myslicie jest dobra?
|
|
|
|
U mnie też zaczęło dobrze chodzić tak przed 22:00. Teraz pytanie: skończyli grzebanie na dzisiaj i poszli spać czy problem usunęli na dobre? Jutro w dzień się okaże :)
|
|
Polecam PG1. Uczyłem sie tam. Nie cisną jak na bernata a dobrze uczą.
|
|
.masz tu stronke..www.torrent.org, moze tu cos bedzie
|
|
Kilka godzin temu miałem włamanie do mieszkania w Białymstoku!Zginęły dwa laptopy.Jeden mój -Acer TravelMate 2313NWLMi,drugi mojego współlokatora Toschiba satellite.oba mają panoramiczne matryce i są prawie nowe.Możliwe ,że ktoś będzie je chciał sprzedać w Łomży.Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą-za każdą wiarygodną informację o złodzieju,która się przyczyni do jego zatrzymania dajemy nagrodę w wysokości 6000złotych-tyle co są warte te laptopy!!!Bardzo ważna oprócz samego sprzętu są dla nas informacje na nich zawarte!gg 4449856 telefon 507101556!
|
|
Wszystkie neostradowe oferty tpsa to ściema. Coraz szybsze modemy, a transfer jaki jest, każdy widzi. To tak, jakbyście wstawiali sobie dziesięciometrową bramę na posesji, do której jest gruntowy dojazd o szerokości 1,5 m. Bez sensu. W piątek wieczorem zakładałem lokatę przez półtorej godziny, bo bank ma limit czasu 5 min, a cudownej neostradzie nie udawało się odświeżyc strony w tym czasie. Do poczty nie dostałem się w ogóle. Te deklaracje transferu w okienku to też ściema. Cyfra pokazuje szerokość waszej bramy, a nie ilość kilobitów, które faktycznie do niej docierają tepeesowymi drutami. zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |