Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chrzanowski wkopał się pejoratywnie.... |
extra
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chrzanowski wkopał się pejoratywnie.... |
kalisonki Algi dopiero się kładł ...:))
|
|
DO Autor: Kurczak (---.play-internet.pl) Data: 22-07-11 21:52 jeśli chcecie to mogę wam zrobić dobre logo . tylko napiszcie do mnie Kurczak1980 Ale z Ciebie pomagier społeczniak hehe.. uważaj żebyś się na tym forum nie stal jednostko aspołeczną hehe... Mierz siły na zamiary a nie zamiary na siły....... Do śLeDcZy poklikaj w necie a nic nie znajdziesz fundacja taka nie ma nawet statusu nie jest wpisana w rejestrze sadowym..... Składki to maja i przeznaczają robią zrzuty na vipa w biedronce hehehe.... Do end-o admin ich przytulił na forum i dla tego tak fikają w realu to tylko mala grupka dyskusyjna heheh...
|
|
najlepiej popytaj po znajomych na forum każdy będzie chwalił swoją firme
|
|
24 na dodę ,tylko trzeba zapukać w okno
|
|
Masz rację. Też tam sie nie uczułem i nie wiem jak tam jest. Ale tak jak mówiłem wyżej Pani dyrektor pomaga we wszystkim bo kolega sie uczył i ten papier( dyplom) :) to jest naprawdę dobrej Warszawskiej uczelni. Tak mi mówił ten kolega. Pracuje obecnie jako przedstawiciel handlowy w jednej z białostockich firm. Tak jak mówi kolega wyżej trzeba iść do Mechaniaka i wziąśc ulotki, popytac o renome itp
|
|
vectra_car@o2.pl
|
|
Autor: enya (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-07-11 11:56 O Matko, beelemie pokolenie Bravo?? Wiesz, normalni ludzie nie chwalą się na publicznym forum czego to oni wczoraj nie zrobili, ile wypili i czy mieli rano prawdziwego kaca... Wybacz ale... NIKOGO oprócz was to nie interesuje. No ale trzeba być "trendy" i pochwalić się swoimi "wyczynami" na 4lomza. Autor: enya (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-07-11 11:56 Do niezobaczenia Uwierz mi, że też mam taką nadzieję. :) Miłego spamowania. Kasia
|
|
ANTY BLM ....odbierasz to jako chwalenie??? To ja Ci wspolczuje ....... my wymieniamy wrazenia i poglady z naszego wczorajszego przemilego spotkania , a nasz bol glowy bierze sie z powodu klimatu ...Wiesz ....te skoki cisnienia sa zabojcze :-) ..... Juz Kazik w piosence Cztery pokoje ....zauwazyl , ze polacy sa tacy agresywni z powodu braku slonca....... posluchaj ...fajna nutka ..... pozdrawiam :-) http://www.youtube.com/watch?v=ceqTB-35Neo&feature=related
|
|
Autor: enya (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-07-11 12:41 Anty_blm nikt nie każe wchodzić Ci w tematy, których nie masz ochoty czytać. Wiesz, dotychczas omijałem łukiem wasze dziecinne dyskusje ale tutaj był podchwytliwy tytuł - tej kapeli słuchało się non-stop za małolata. Wybacz, pretensje kieruj do autora/autorki tematu.
|
|
mam stolarza robił zabudowe kuchni przedpokoju szafe w sypialni łóżko w sypialni. zabudowe w pokoju dziecinnym mam na wzór gotowych mebli z salonu meblowego robi co chcesz. teraz robi sąsiadom całe mieskanie polecam
|
|
ile koszyuje 1m2 polozenia zywicy na sciane ?
|
|
Witam, jak wy chwalicie stolarzy to i ja jednego pochwale... 78-1111-096 mlody i zna sie na meblach, robi nawet wizualizacjie jak ktos chce - hehe ja oczywiscie chcialam :-P Pozdrawiam i mam nadzieje, ze znajdziesz dobrego fachowca :-) Ja na szczescie meble do mieszkania juz mam zrobione i tego samego fachowca wezme jak bede juz do domu robic meble :-) Anatol M.
|
|
rzadko zabieram głos na forum ale jeśli chodzi o meble to muszę się odezwać.Mam kilka mieszkań w Łomży i w jednym czasie trzy różne firmy robiły mi właśnie zabudowy kuchenne.Dwa mieszkania to koszmar,minęły trzy miesiące zanim było jak potrzeba,mnóstwo poprawek,a to tego nie ma a to tamtego a i tak nie było perfekcyjnie,ale jedna firma spisała się na medal OSTROWSKI MEBLE-ZBÓJNA 503113797 POZDRAWIAM MOICH ZAUFANYCH STOLARZY;(niedługo znowu się spotkamy)
|
|
lilo Witaj :):):) CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO NASZEJ STRONIE Lilo :):):) To naprawdę Ty ,teraz dopiero rozpoznaję ;) Zabawa była super :):) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ŚiOK.... kompletna korozja..:(( mam nadzieje że nie narozrabiałem wczoraj???? Kasia
|
|
kołek to ty jesteś .pozdrawiam zazdrośnika. jestem sprtytniejsza od ciebie 100x. nic nie wiesz o mnie;D
|
|
darkwarez a jaka to jest realna różnica cenowa u Ciebie ? jak nie wliczasz glifów, to ile m2, a jak kształtuje się cena obróbek?
|
|
Nie zapominamy o Pipi :)
|
|
nie interesuje mnie to. gdzie ty jedziesz.
|
|
i nie pisz do mnie.nie znam cie.
|
|
maruda dobijam na wspólasa do twojego jenteresu. :) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
tak tyle mi krzykneli bo mam wtopiony diamencik i wzorek. P.A mogę wiedziec gdzie zmniejszales?
|
|
maruda to bylo do P.A
|
|
Do monikachrzan haha... ale TY jesteś mądra po jednym zdaniu potrafisz określić preferencje seksualne ludzi :)) O kochana miałem problem z napisaniem poprawnie "Mogamiedów" tak to się pisze poprawnie ( mudżahedin ) Sorrki ale słabo się starasz o moje względy oj przykro mi ja Cie tylko lubić a czy pokochać ? No nie wiem zastanowię się nad tym poważnie .
|
|
mam pytanie dodatkowe ,czy te tabletki wypisuje ci KOBIETA ginekolog?
|
|
Żartujesz,imprezy w Łomży?
|
|
hej czarna,może masz ochotę na piwo to Ci w pęcherzu przyniosę.
|
|
Robciu,z tą fotką tej pantery co jej przysłałes to ona nie ma z nią nic wspólnego,no może zapach z pyska.
|
|
lec do znaczka nowosc.
|
|
pewnie że mie mam znajomych twojego pokroju :Ddd
|
|
ej znaczek jestes tak glupia ze nawet nie wiesz ze to Ja sobie zawsze wybieram kogo znam a kogo nie.
|
|
i buty od szewca
|
|
a ty maly jestes tak zorientowany jak to nie twoj swiat ze napewno wiesz co ja musze a col nie. to ty musisz nie ja:D
|
|
Nie wiem czy zauważyliście. Środa mecz ŁKS - Stomil -(kole 2tys, kibiców) ponda 300 policjantów Piątek, sobota - Świadkowie Jehowy ( ponad 3tys osób) - 0 policji To się nazywa dobra organizacja i posłuszeństwo. To trzeba im przyznać
|
|
tam sa twoje znajome:D i to nie jest praca \ ale ty glupi jestes po co wogole sie wypowiadasz jak nie masz pojecia wstyd sobie robisz nie znasz sie.
|
|
wyadaje mi się dużo więcej bo w tym wieku to chyba dużo nie bierze, a poza tym ile już wydała na znaczki:ddddd
|
|
do znaczka pozdrawiaja cie moi piekni kolesie:D
|
|
do znaczka hahahahhahahahahah ty myslisz ze tylko tak sie robi? hehehehehhhehehehehe:D i tylko to? hahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahaha:D masz wyobraznie:D dawaj dalej znaczek:D HHEHEHHEH
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |