piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska gospodarka warta jest już więcej niż Microsoft. Duży skok w ciągu roku

Kalisonki, mam Dodę w kamerze, niezla jakość wyszla, własnie obejrzałam.
Podrzucę plytkę na spotkanko.

A Brodka w Ełku dosłownie rozniosła publikę :)
Jeszcze na żadnym koncercie nie szalałam 1,5 godz bez przerwy :D
Zakwasy mam hihi....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska gospodarka warta jest już więcej niż Microsoft. Duży skok w ciągu roku

Czytałem ;) To nas ominęlo ;p

Normalnie siok, najpierw Jola w amn, teraz Doda we jamie.. I niech kto powie, że się we Łomży nic nie dzieje hehe

Re: Polska gospodarka warta jest już więcej niż Microsoft. Duży skok w ciągu roku

Kalisonki @

Wydaje się, że mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI, rozszczepienia umysłu. Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji, niespójność wypowiedzi i procesów myślowych, oraz objawy mutyzmu.
Czy nie zastanawia Was dziwaczność skarg i wypowiedzi zgłaszanych przez tą Panią ?
Irracjonalne postępowanie ?
To odrzucona i zraniona kobieta, a jej płytki afekt to reakcja na rozstanie z facetem którym była wcześniej zauroczona. Niemożność realizacji celu wywołała u niej przykre emocje frustracji. Frustracja natomiast podsycana przez ból, gniew i złość, wywołuje irytację i agresję. Stres spowodowany porzuceniem i wyrządzoną jej krzywdą ( jak z tym naprawdę było, to tylko ona wie i nie nam to rozsądzać, trzeba znać argumenty drugiej strony ) zainicjował wystąpienie psychozy . Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. W odwecie, wszechobecne pragnienie pogrążenia i zniszczenia Pana z Nissana, przeszkadza jej pragmatycznie myśleć.

Przykre jest niezrozumienie kontekstu w/w historii przez niektóre osoby. Nie dolewajcie oliwy do ognia !

Dziewczynie należy tylko współczuć !

PS:
skądinąd potrafi być miła

DO ZEZOWATE.....BUJANKO:D HEHEHEHH

Ja tam pizzę właśnie jem ;)

Za to wczoraj z Doda jadłeś ;)

Co jedliście ?

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

http://biznes.trojmiasto.pl/Panstwo-wiecej-nam-zabiera-niz-daje-n49820.html tu poprawny link

dzięki Rod;)

aha, trochę orientuję się na temat uczelni, więc jakbyś miała pytania to śmiało :)

Hej. znalazł by mi muzykę która była puszczona w trakcie farierwerków po koncercie Dody. Chodzi mi o link np. you tube.

maruda - zobacz jak pięknie by było - jak zarabiałby więcej i wtedy powiedziałbym: "OK, zarabiam wystarczająco".
Ty zarabiałbyś więcej i powiedziałbyś: "o ku..wa, za dużo zarabiam, co ja biedy teraz zrobię??? ... już wiem!!!! połowę swojej pensji oddam Czeczenom, żeby chłopaki mieli na opony do swoich beemek!!!".

I każdy byłby zadowolony. Prawda?

Wie ktoś może kiedy dokładnie będzie Łomża beer festiwal?

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

do dziadka kalesony wejdz sobie na moje foty to sobie zobaczysz co jest naprawde sexy

BO JA TEGO NIE NAZWAŁABYM SEXY CO PREZENTUJE JAKAS DODA W RAJSTOPACH W LIPCU? W GRUBYCH DO TEGO?ZA KROTKIE MA NOGI NA TAKIE STROJE JESLI TO COS MOZNA NAZWAC STROJAMI I NIE JEST SZCZUPLA TYLKO CHUDA JAK ETIOPCZYK Z KENII.

A JEJ UBIERANIE SIE JEST WULGARNE NIESMACZNE.

ONA WYGLADA JAK KRETYNKA.

DODA TAKA SAMOTNA BYLO JEJ SIE ZAPYTAC WCZORAJ

hmm
8. idziesz z nia do lozka? toz to pedofilia. moze powinno byc kladziesz ja do lozka?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org