Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Papież uznał cud.. wystąpienia z Seminarium? |
Ja nie jestem chory !! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Papież uznał cud.. wystąpienia z Seminarium? |
spojrzenie-oczy
|
|
Do kolank0, a może jeśli juz mówimy o Inflatach dysponujesz zródłami dotyczącymi artylerzystów Korfów pozostających w służbie Rzeczpospolitej w Inflantach? pozdrawiam i mam nadzieję, że podzielisz się informacjami - nawet szkicowymi dotyczącymi Nikodema
|
|
do kultowych nalezą jeszcze np. (czarna) wołga, garbusy, trabanty... http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Łady, Warczyburgi i wszystkie inne starsze samochody ;)
|
|
Nie ;) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A po Łomży jeździ Wolga :D
|
|
Dzięki Ewcia Nie , nie poddaje się codziennie rano widze usmiech mojego syna i słysze mamo kocham cie Ja juz wygrałam Słynny pan angel nie zobaczy tego juz nigdy,i niech spróbuje z tą swiadomoscią dalej życ. Mam dwoje wspaniałych dzieci , są celem mojego życa,i to jest teraz najwazniejsze
|
|
wow co ty nie powiesz :| nie możliwe jakim sposobem włamałeś sie na 4łomża :( ?? wow nauczysz mnie n00b :-z
|
|
Kto jest ZA wyrzuceniem ptysia91 z forum ? prosze sie wpisywac oraz głosować :-)) (oraz jeżeli możliwe podać przyczyne) pozdrawiam
|
|
u mnie sie tak pokazywało coś i z innymi postami... ale myślałem ze to jakis chwilowy błąd. A w tym przypadku defininitywnie to wiadac ze okna 4lomza.pl muszą pojsc do wymiany chyba... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Nie ma mowy. Ptysiu musi być. Nie widzę przyczyn. Jest on atrakcją i ozdobą forum.
|
|
Kiler ciszej !! fantasto
|
|
trzeba to jakoś rozreklamować , jedna reklama więcej mniej nic nie da :) P.S : jestem normalny jak najbardziej ;-) ![]() http://img278.imageshack.us/my.php?image=wybory6xb.jpg
|
|
nabijanie postów Ptysia91- mistrzostwo Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |