Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wobec Andrzeja L. zastosowano poręczenie majątkowe w wysokości 50 tys. osób. |
Dodałabym jeszcze: "I żebyście nie spłonęli żywcem od tego ogniska.." :D ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wobec Andrzeja L. zastosowano poręczenie majątkowe w wysokości 50 tys. osób. |
Kudłata, czyli nici z nowej karty graficznej? ;D Mam niepotrzebny "komputer": 1. Procesor AMD 100MHz 486 DX4 2. Pamięć RAM 16MB SIM 3. Grafika Matrox Millenium 2MB (wcześniej Trident 1MB) 4. Dysk 813MB 4. CD-ROM, FDD Flop 5. Monitor Hyundai HCM-??? 14' Na serwer jak znalazł, nic tylko brać :) Mogę dorzucić siebie :P W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Re: Wobec Andrzeja L. zastosowano poręczenie majątkowe w wysokości 50 tys. osób. |
sledczy pamiętasz mnie to ja kamillo gadalismy z jakies pół roku temu na gg ,pamietasz ?
|
|
kamilo Moje GG : 1817671 W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
w łomży jak miala swoj koncert to tez sie spiździla jak sie tasma przyciela a ona dalej mordą ruszała heheh :P na playbacku jedzie :D nie ma co :P
|
|
Taśma się przycieła ??? hahahahah Mandaryna to gówno .
|
|
Jutro kończy sie laba zaczyna sie 10 misiecy harówki :( Studenci mają czas jeszcze do października :( ADALL
|
|
Czy w British maja native speakerow?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |