Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TO NIE WYPADEK ! TO MORDERSTWO ! |
Ja jestem ZA żeby wszystkie roboty robili wieczorem ;-) Malowanie pasów o 21 to dobry pomysł to czemu nie może być z robotami drogowymi albo czyszczenie ulic ;-) .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TO NIE WYPADEK ! TO MORDERSTWO ! |
Grzesiek_Mazurek To by było nie legalne i nie zgodne z prawem , a po drugie tym powina się zająć ktoś z miasta ktoś kto załatwia takie sprawy bo to zatruwa tez środowisko a z browarem to zarobić moge w inny sposób . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Kolankomiłość - egoizm we dwoje:-] a co do altruizmu na chwilkę jeszcze już słyszałam pare razy: uważaj,bo Cię ta dobroczynność kiedyś zgubi. .....i jak to w życiu bywa-sprawdza się;-] Grzesiu_Mazurkujuż ja właśnie wiem co,tak jak napisałam powyżej^ egoizm jest potrzebny,trzeba wiedzieć gdzie,kiedy i przeciwko komu go wykorzystać Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Tomek! zachowuj się! ludzie myślą,że my para jakaś czy coś:P co najwyżej para inteligentnych inaczej:P o tak...tak:P Zbych
|
|
A o 6:00 rano ?
|
|
O szóstej rano połowa Łomży śpi :) .
|
|
HMMMMMMMMMMMMM.......... ptysie to jest to w okruszku :P Hellou
|
|
Ryska jak bedziesz w Łomży to daj mi znać :D .
|
|
Nic se nie dam wyłączać ani instalować, więc Ptysiu może se chcieć! :P A poza tym komputer już mam. I to dobry! :D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
hahahaha ... " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ma następujące parametry: Athlon 64 2800, 1 Gb ram, Hdd 240 Gb macierz raid, GeForce 680 i to wsio! Bedzie taki? :D
|
|
mnóstwo .
|
|
O grabos jak nieiwesz to nic niepisz !! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
mam monitor 17' philips 107t21 real flat 1000 athlon/128ramu ddr/40gb twardygfmx40064tv/x52 cd cena-dogadamy sie
|
|
Chyba raczej w w przyszłym roku w ataku Wisły bedzie grał Kryszałowicz i Brożek a Boguski bedzie grał w Wiśle II albo grzał ławę.
|
|
Inżynierskie? Magisterskie? Doktoranckie? Jaka Uczelnia? .
|
|
Ryskago masz 100% racji. Są jednostki co umoralniają innych a sami okazują się być po szyję uwalanymi we własnym gównie.
|
|
To bedzie ta impra czy nie ? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
ja nawet tego gówna nie załącze a weź to ziom ;D (........)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |