środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla fanów PiSu.

nasrac na te BAb to gowno jest. Eska to profesjonalne radio, powazne nuty i powazni prezenterzy. Radio Bab to osmieszenie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla fanów PiSu.

********* to wszystko i mieć głęboko w dupie ... kto słucha radia BaB tak samo Radia Łomża Plus Najlepsze radio pod słońce to RADIO MARYJA KS.RYDZYKA To jest profesionalne radio zajefane prezenterki i wogóle ;-)

łomżyńscy "dawcy organów" są jak najbardziej ok.sama uwielbiam szybką jazdę motorem :)!

Bzdury gadacie. Czepiacie sie tych biednych kursantow nie patrzac jak na skrzyzowaniah tluka sie "doswiadczeni" kierowcy" No sorry ale jesli przyczyna stlucek jest najechanie a samochod bedacy z przodu to ja nie chce myslec co o tych doswiadocznych kierowcach pomyslec moga sobie niedoswiadczeni kursanci:)))

jachim stwierdzam, że jesteś za płytki i za malo bystry, żebym mogła sie z Tobą wdawać w dyskusję. Ja uważam jedno- koleś nie miał prawa siadać za kierownicą. Jeśli by nie usiadł prawdopodobnie nie byłoby żadnego wypadku. Ale nie, MŁODZIK musiał być "kozak" i musiał pokazac "co umie"!
Taa a w szkole mnie męczyli. Do dziś nie mogę się z tego pozbierać. Do psychoterapełty codziennie chodzę. BUHAHAHAHAHA.
A uświadamiam Cię chłopcze, że chętnych do Policji jest naprawdę wielu... Dziś sama się o tym przekonałam, bo o 44 miejsca na stanowisko policjanta walczy prawie 500 osób. To tylko młodzi z podlaskiego...
Pozdrawiam=)

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

no chyba nie wierzycie ze te bransoletki dzialaja naprawde?!!
8P

Ostatnio Robert Miles - Atlantis i Anna Maria Jopek, a tak wogóle to wszystko poza diskopolowaniem.

Idźcie trzeba mieć urok osobisty żeby dziewczyny leciały na ciebie a po drugie trzeba być chorym żeby nie mieć popędu ... hehe ;-)

A ten co rucha ręke, to niech rucha dalej :)

Jak zapewne domyślasz się Allinko też z radością widziałbym Ciebie w Łomży :). Pomimo iż Łomża niewielka jak w którymś poście MindStorm pisała to jednak ma swój nieodparty urok !.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Mojzesz byłby bezrobotny, Izraelici uprawialiby wspinaczkę w aparatach tlenowych, a tak w ogóle to Morze Czerwone jest alegorią telefonów na kartę.

I kopytek.

Sanszejn regent. Albo regimnet. Reagent? REAGAN! SANSZAJN REGAN!

Tak Allinko nie daj się prosić !!.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org