Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podlasie do Bialorusi |
nic takiego nie powiedzialam ze ich nie lubie. po prostu slyszalam co nie co na ich temat. a co do motocyklistów to ludki ktorzy lansuja sie po lomzynskich uliczkach na motocyklach ooooooooo :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podlasie do Bialorusi |
gdzie w łomży można zrobić pożądne audio, bo chyba nie w Foxie, za wstawienie monitora lcd w zasłonce przeciwsłonecznej zaśpiewano tyle co robota w wawie+paliwo i obiad w KFC, i jeszcz na browarka zostało niewspomne że w kosztach roboty były wszystkie kable złączki i przejścia.
|
|
serce nerki itp. ktore są zdrowe Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
eeeee ja nie twierdze ze nie pili ale on dmuchal w tego balona :P i wyszlo 0,00 a wiec mi tu nie p...... glupot a no i po 2 on nie jest ani milicjantem ani policjantem i nie poruwnuj go z psiakami bo policjant zawsze jest winny:D:D a no i jeszcze cos nikogo nie zabil a uciekali dlatego ze on nie mial prawka i tyle a ty co bys zrobil siedzial na d... i czekal nie sadze on ma dopiero 15 lat:) mwi-11
|
|
jachim* miało być. przepraszam za literówkę. Każdemu się zdarza:)
|
|
wejc na strone www.trąbka-pompka.com.pl tu znajdziesz wiecej informacji na ten temat
|
|
sorki za ten dubel - bubel:D
|
|
Oglądając TV nie zauwazyłem ani jednego parasola Łomży. TVP stara się aby za mocno niereklamować lokalnych piw. Pamiętajcie ze tą relacje ogladało duuuużo osób :D a najechanie kamerki na parasol duzo musiałoby kosztować :)
|
|
ptysiu pamietasz jak ci ogór na bawełnie na klate nasrał i dupo rozmazał przykro mi ze musze ci o tym przypomniec ale takie zycie pedale
|
|
kudlata ty sie nie przejmuj tylko podmyj sie w zeby nie dostaniesz tylko w krok
|
|
spiero,nie dokazuj:-] żebyś potem nie skakał,jak babcia uczyła:-] nie jestem agresywna,ale jak patrze na twoje posty to mi się adrenalina podnosi. Jak masz ochote robić wioche,to do Pociejewa zapraszamy. ps:...sam się podmyj i o ząbkach nie zapomnij,żebyś się higieną nie zhańbił jak zaliczysz zgona.... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
MrS, nie pisz do spiera "Ciebie" z dużej litery,bo tak pisze się tylko do osób, do których ma się szacunek....on nie ma dla innych więc olać grzeczność w tym przypadku:-] Grzegorz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |