Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska odrzuciła ciemnogród |
a ty KaWa kim jestes??? co ty soba reprezentujesz??? byles czy tam bylas??? widzialas kto tam przychodzi itd itp???? stalo ci sie tam cos kiedys??? z moze zal cie sciska bo nie widzisz tam zainteresowania swoja osoba???? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska odrzuciła ciemnogród |
{Szybki numer, bardzo skuteczny. Reagujemy szybko, zanim rozwiną myśl.} - {ŚJ} Dzień dobry. Chcieliśmy zadać panu pytanie... - Dziękuję, mam już paszport Polsatu ®. {tu powinno nastąpić zamknięcie drzwi} <rotfl>
|
|
www.bezczelne-disko-z-pola.pl ![]()
|
|
ROTFL! Teraz siedzę i rozmyślam, który sposób wypróbować...
|
|
Mile spedzonego czasu Macku:D Ja zas jestem w slonecznym,goracym,wilgotnym NJ:D ale oczywiscie rowniez przesylam pozdrowienia:Dpozdro
|
|
keicam: przyjdź. Nie musisz się przecież ujawniać... mwi-11
|
|
Ptysiu chociaz Cie nie znam to sie ciesze....eheheh:Dpozdro
|
|
Polska odrzuciła ciemnogród? |
"ale wy jesteście ludzie....;/ obrzydzenie aż bierze... jak możecie tak reagować na czyjeś nieszczęście" normalny człowiek idzie DO LEKARZA, a nie radzi się na forum :/ Jak już to powinna radzić się na forum medycznym. Przecież tutaj (na forum) 99,9% ludzi nie zna się na tego typu sprawach < to jest proste i logiczne. Mimo wszystko, POZDRAWIAM
|
|
Nie wiem dlaczego, ale dla mnie zawsze wyświetla wyjazd na Nowogród i Olsztyn (chyba nie ma obsługi FireFoxa)! :D - Jadąc od Pisza, Augustowa, Grajewa - najlepiej skręcić w Piątnicy na skrzyżowaniu ze światłami w lewo i jechać prosto trzymając się prawego krawężnika :) - po ok. 1-2 km jest skręt w prawo na nowy most którego przedłużeniem jest właśnie ul. Sikorskiego. - z Białegostoku, Goniądza, Wizny, Jedwabnego - pierwsze skrzyżowanie w Piątnicy w lewo (będzie ostro -ok. 135st.) - dalej, jak powyzej - ok. 1-2 km jest skręt w prawo na nowy most którego przedłużeniem jest właśnie ul. Sikorskiego. http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=C6 - Jadąc od Zambrowa - pierwsze rondo - odjazdy w prawo i lewo to ta ulica http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=C5 - Jadąc od Warszawy, Ostrowi Mazowieckiej - cały czas prosto Aleją Legionów - czwarte skrzyżowanie ze światłami to skrzyżowanie z ul. Sikorskiego http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=C4 - jadąc od Ostrołęki - pierwsze skrzyżowanie ze światłami - jak wyżej. http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=B3 - jadąc od Nowogrodu - jedziesz cały czas ul Nowogrodzką - jedziesz zgodnie z oznaczeniami drogi z pierwszeństwem przejazdu i w pewnym momencie po skręceniu (na skrzyzowaniu) w prawo (ok.50-60st.) wpadasz na Sikorskiego od drugiego jej końca :) przy salonie Mitsubishi. http://www.plan.lomza.info/mapa.php?kwadrat=B3
|
|
amtego jest wszystkiego na necie!! :P Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
no wlaśnie co sie dzieje z eŁKSówka ??
|
|
A tak całkiem poważnie... - Jestem zdeklarowaną katoliczką i nie zamierzam tego zmieniać. Uważam, że kochamy tego samego Boga, a to, czy Chrystus umarł na krzyżu, czy na palu jest sprawą drugorzędną. Kochajmy przeto, Boga a bliźniego jak siebie samego, a wszystko będzie w porzo! - tu nastąpiło uściśnięcie dłoni, serdeczne uśmiechy, do widzenia i powodzenia... Ale to też zależy na kogo się trafi - i wśród Jehowych są ludzie i ludziska..:) Najlepszym jednak sposobem na pozbycie się ich, kiedy nie ma sie ochoty w danym dniu na metafizyczne dysputy, jest powiedzenie zaraz na wstępie, iż nie jesteś w stanie zgodzić się, że przyjmowanie krwi jest złe, bo bliska ci osoba wymaga częstych transfuzji, bez których jej życie byłoby poważnie zagrożone... W tym momencie nie mają już nic do powiedzenia. Faktem jest, że ŚJ mają Pismo Św. w jednym palcu, a w głowie moc cytatów wykutych "na blachę", którymi sypią jak z rękawa i bazują na laicyźmie i nieoczytaniu katolików..
|
|
...a nogami w godzinkę..:D Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
To wiem, ale gdzie jest Sikorskiego 315???
|
|
Ptysiu, znowuż mnie ubiegłeś z komentarzem..:) Zgadzam się z Alli - Maciuś powinien również wziąć urlop od forum 4lomza...:P Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
zasłonię oczka rączętami :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |