Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przestepstwa Pań pielęgniarek |
I nie "Marku" tylko "Maćku", cosik Ci się Grzesiu pokiełbasiło...:) Ale to pewnie przez ten pośpiech...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przestepstwa Pań pielęgniarek |
a tak wogle to kiedy pisza stara mature?
|
|
"Jezioro Nidzkie- pole nad jeziorem, w lesie , jedzie się wzdłuż jeziora i skręca w prawo, w las, nad jezioro(Mały Lasek, Binduga). Jest spokój, pompy wodne i sklepik). Droga na Pisz, w Piszu w lewo (na Turośl), potem nie skręca się na Wiartel tylko prosto wzdłuż jeziora i w prawo (jak wyżej). Warto!" Dadaj do tego jeszcze brudną wodę i pełno warszawiaków ....
|
|
Też tak uważałam, tyle że ciągle ktoś mnie strofuje żem niepoważna... No to się poddałam refleksji nad życiem swym...
|
|
Miasto jak miasto nie nudne nie ciekawe. Hmmm... moze jakiś koncert ?
|
|
ja uważam, ze kompletnie nic tu się nie dzieje, ludzie miedzy 15 a 40 rokiem życia nie maja tu czego szukać
|
|
Lex, Moja córka do niedawna poruszała się właśnie na takim rowerku... :) Toć to proste: dwa dodatkowe kółeczka z tyłu...
|
|
W 101% się zgadzam |
Rowery powinny jeździc po ulicy. .
|
|
Śmieszą mnie te Wasze gierki słowne, które niczego nie wnoszą. Ale to dowód że w Łomży najpolularnijeszą forma spędzania czasu jest ubliżanie innym.... Od jakiegoś czasu zaglądam na to forum no i cóz.......hmmmmm..... Zaczekam z ostatecznym wnioskiem pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |